Hol tudnék Győrben olyan helyen moped jogosítványt szerezni, ahol váltós motorok vannak?
Na most én nem tudom, hogy a konkrét esetben mi az igazság, de:
"ennyi idő alatt beszélhettél volna egy olyannal, aki ért hozzá, nem a törvénykönyvet bújdosni"
Azt, hogy mi az igazság, a jogszabály mondja meg és nem Irma néni, aki az autósiskola diszpécsere.
A két válaszoló viszont jókat szokott írni, tehát inkább nekik hinnék a helyedben és nem az innen-onnan szerzett információknak. Harkonnen 10-es válaszát olvasd el és vesd össze az egy évvel ezelőtti itteni kérdésekkel. Minden héten megkérdezték párszor az AM korhatárát és az autósiskolák is hazudtak (vagy tévedtek) a témában. Mindenki 16-ot mondott. Csak a Közlöny nem.
Persze a jogszabály győzött, nem a pletyka :)
Hogy szabnák már meg az autósiskolák az ilyet, ne csináld már... ezt törvények (és kormányrendeletek stb, egyszóval jogszabályok) szabályozzák, nem egy magáncég kénye-kedve...
Amúgy természetesen nem árt, ha megtanulsz váltós motoron menni, még akkor sem, ha egyébként nem kellene esetleg, csak így nehezebb lesz a rutin. Egyébként én is úgy tudom, hogy smkp-nál nincs így, csak nagyobb kategóriákban, de erre nem vennék mérget.
Ki kellene keresni azt, hogy a nagyobb kategóriában hogy szabályozzák, mert ha nincs szabályozva, akkor nem lesz beleírva a szövegbe, hogy szabad. Egy demokráciában ami nincs tiltva, azt szabad, tehát csak a tiltást lehet kikeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!