Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol tudnék Győrben olyan...

Szerencses85 kérdése:

Hol tudnék Győrben olyan helyen moped jogosítványt szerezni, ahol váltós motorok vannak?

Figyelt kérdés

2014. márc. 17. 16:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Többet itt biztos nem kérdezek. Mi lenne, ha nem okoskodni, hanem segíteni járnátok ide? Csak én lehetek a fogyatékos hülye ha felhívtam legalább 6 iskolát ahol ugyan azt mondták? De azért, még tizedszer is állj ki az igazadért, ha másra nem tudod pazarolni az idődet. Sőt, ennyi idő alatt beszélhettél volna egy olyannal, aki ért hozzá, nem a törvénykönyvet bújdosni. Pá.
2014. márc. 18. 16:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Tudom, névtelenül (vagy felhasználónévvel. ugyan az) nagyon jó kiélni magát itt az embernek, és okoskodni.
2014. márc. 18. 16:16
 13/17 A kérdező kommentje:
Biztosan az összes autósiskola hibás információval tájékoztatott. Ja de, igazad van, inkább hiszek pár embernek, akik az interneten osszák az észt.
2014. márc. 18. 16:18
 14/17 kovpet ***** válasza:

Na most én nem tudom, hogy a konkrét esetben mi az igazság, de:

"ennyi idő alatt beszélhettél volna egy olyannal, aki ért hozzá, nem a törvénykönyvet bújdosni"

Azt, hogy mi az igazság, a jogszabály mondja meg és nem Irma néni, aki az autósiskola diszpécsere.

A két válaszoló viszont jókat szokott írni, tehát inkább nekik hinnék a helyedben és nem az innen-onnan szerzett információknak. Harkonnen 10-es válaszát olvasd el és vesd össze az egy évvel ezelőtti itteni kérdésekkel. Minden héten megkérdezték párszor az AM korhatárát és az autósiskolák is hazudtak (vagy tévedtek) a témában. Mindenki 16-ot mondott. Csak a Közlöny nem.

Persze a jogszabály győzött, nem a pletyka :)

2014. márc. 18. 16:50
 15/17 A kérdező kommentje:
Ilyen esetnél szerintem jobb az elővigyázatosság. Elvégre az autósiskolánál csinálom a jogosítványt, és ők szabják meg a korlátozásokat, akár ezt is beleírhatják. Egyébként szerintem ez nem egy vitatéma, ha valaki váltóssal szeretne menni, maximum elmegy egy olyan autósiskolába, ahol van váltós, vagy nem.
2014. márc. 18. 18:04
 16/17 kovpet ***** válasza:

Hogy szabnák már meg az autósiskolák az ilyet, ne csináld már... ezt törvények (és kormányrendeletek stb, egyszóval jogszabályok) szabályozzák, nem egy magáncég kénye-kedve...

Amúgy természetesen nem árt, ha megtanulsz váltós motoron menni, még akkor sem, ha egyébként nem kellene esetleg, csak így nehezebb lesz a rutin. Egyébként én is úgy tudom, hogy smkp-nál nincs így, csak nagyobb kategóriákban, de erre nem vennék mérget.

Ki kellene keresni azt, hogy a nagyobb kategóriában hogy szabályozzák, mert ha nincs szabályozva, akkor nem lesz beleírva a szövegbe, hogy szabad. Egy demokráciában ami nincs tiltva, azt szabad, tehát csak a tiltást lehet kikeresni.

2014. márc. 18. 18:22
 17/17 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy ha van ilyen jogszabály, akkor beleírhatják. De már megoldódott a probléma, találtam ilyen iskolát, amúgy már tudok váltani, szóval még hátrány sincs belőle. Aki segített, köszönöm neki.
2014. márc. 18. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!