Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Forgalmi vizsgán ezért buktam...

Forgalmi vizsgán ezért buktam meg?

Figyelt kérdés
Azt mondta, túl lassan haladok és feltartom a forgalmat. Megjegyzendő, hogy 70-es tábla volt én meg kb. 65-el mentem... -.-" Ez komoly?
2014. márc. 17. 15:50
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Márpedig, amikor országúti vezetés volt, akkor nekem az oktatóm mindig azt mondta, hogy 70 és 75 között elég lesz. Aki akar, az majd megelőz...
2014. márc. 18. 14:44
 22/25 anonim ***** válasza:

De nem 90 helyett meg 65-el hanem 70-es táblánál. Nem?

Mert a kérdésben azt írtad,szerintem ezzel még nem tartja fel a forgalmat..viszont 90 helyett 65-el menni az érthető,hogy megbuktat.

2014. márc. 18. 18:38
 23/25 anonim ***** válasza:
26%

figy, nem engem kell meggyozni, jatszhatod, mehetsz amennyivel akarsz, mondtam 1 okot ami lehet/vszinu gond.

miert nem tudsz a forgalommal menni?

aztan sikerulne a vizsga.

2014. márc. 18. 20:22
 24/25 anonim ***** válasza:
26%
bármiféle hülye indokot találnak ezek , hogy megbuktassanak :) pont egyik nap hallottam buszon az egykori oktató mesélte, hogy volt egy vizsgabiztos, aki úgy volt ,akárhogy is vezet az első vizsgázó átengedi .. utána buktat.. tehát erről ennyit :), nekem nagy szerencsém volt , minden elsőre sikerült , forgalmi vizsgámon az oktató végig beszélt a vizsgabiztossal nyaralásról stb..reggel vizsgáztam félóra után mondta a vizsgabiztos jó lesz mehetünk vissza mert éhes ..és siessek ..
2014. márc. 19. 02:05
 25/25 anonim válasza:
4. vizsgamon engem is ezert buktattak, vegigvezettem az 50 percet,visszaertunk es akkor mondta :S mas hibam nem volt
2014. márc. 29. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!