Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Forgalmi vizsgán ezért buktam...

Forgalmi vizsgán ezért buktam meg?

Figyelt kérdés
Azt mondta, túl lassan haladok és feltartom a forgalmat. Megjegyzendő, hogy 70-es tábla volt én meg kb. 65-el mentem... -.-" Ez komoly?
2014. márc. 17. 15:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Bár ezzel a lefizetés dologgal is vigyázni kell, mert ha olyat fogsz ki aki nem szereti azzal is rácseszel.

Esetleg azt be lehet játszani hogy "Jajj mi esett ki a zsebemből!"

2014. márc. 17. 17:29
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem akarom lefizetni. >< Át akartam menni a vizsgán. Erre készültem már hetek óta... erre meg... áhh... elment az egésztől a kedvem. -.-" :c
2014. márc. 17. 17:38
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen,sajnos ezért megbuktathat,főleg ha még előtte is volt pár hibád,de ha meg akart buktatni akkor ez egy 'remek' alkalom volt neki arra,hogy megtegye. Mennyi idő után buktatott meg amúgy?

Engem egyszer azért buktattak meg az 52.percben (0hibavonallal),mert szerinte az utolsó parkolásnál nem voltam elég körültekintő,amikor tolattam ki a parkolóból..

Amúgy ne vegye ez el a kedved,persze szörnyen idegesítő,de ha már ennyi pénzt rászántál akkor fuss neki mégegyszer! Sok sikert :)És olvasd el jól át a lapot amit kaptál a vizsga végén,ott rajta vannak az azonnali bukást okozó hibák meg az apróbb hibák.

2014. márc. 17. 18:19
 14/25 anonim ***** válasza:
Ja és lefizetés nélkül is átlehet menni a forgalmi vizsgán! :)
2014. márc. 17. 18:19
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem kaptam ilyen lapot... o.O
2014. márc. 17. 18:23
 16/25 anonim ***** válasza:

A vizsga elején se írtál alá egy lapot amin rajta volt,hogy hanyadik útvonalon mész?

Azt hiszem a jobb felső sarokban valahol kellett aláírni..

2014. márc. 17. 18:56
 17/25 A kérdező kommentje:
De! Azt aláírtam, de az csak a nyilatkozat. Értékelést nem kaptam...
2014. márc. 17. 20:23
 18/25 anonim ***** válasza:

Erről beszéltem:

[link]

Nekem ez segített valamennyire vizsga előtt. Olvasgasd át,veszteni nem vesztesz vele semmit.

2014. márc. 17. 21:40
 19/25 A kérdező kommentje:
A vizsga nagy része alatt, indokolatlanul lassan halad. Amikor főúton voltam (ugye 90 a megengedett határ), akkor olyan 75-80 között mentem, amikor a táblák voltak (40, 50, 60, 70), akkor meg mindig úgy voltam, hogy 40-esnél rendesen 38-40 között mentem, 50-esnél 49-el, 60-asnál 59-el, 70-esnél meg 65 körül igyekeztem mozogni... nem értem. Szerintem nem "haladtam indokolatlanul lassan", de mind1. Hagyjuk, mert csak felhúzom magam...
2014. márc. 17. 21:51
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

ha 90 helett 75 el totyogsz, meg is ertem.

ebbol sztem bizonytalannak tunsz, meg az is vagy. raadasul ha vki mar km eken keresztul nem tudna elozni, meg veszelyt is elo idezhetsz, mert beeloz ahol nem kellene.

lehet haborogni, meg lehet menni ujra gyakorlas utann, hajra.

2014. márc. 18. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!