Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogosítvány kérdés?

Jogosítvány kérdés?

Figyelt kérdés

Mennyibe kerül átlagosan ( tudom, hogy minden cégnél, vizsgáztatónál más, ezért átlagosan ) a "B"-s, a "C"-s és a targonca vezetői engedély ( azt hiszem 1,5 tonnás ).

Hány éves kortól lehet vizsgázni?

( Rövid indoklás: végzős vagyok, nyáron leszek 19 és egy idősebb ismerősöm azt mondta, hogy ha teljesítek bizonyos feltételeket, akkor be tud juttatni egy fuvarozó céghez. Csak egy kis ideig dolgoznék, amíg összeszedem egy kicsit magam, utána vagy tovább tanulnék vagy rendes munkát keresnék [ mástnem megpróbálnék előre jutni ott ]. Szóval a feltételeket tudom, csak ezt a 3-at nem. Azt mondta, hogy a targonca vezetői előnyt jelent, de azt a munkahelyen is megcsinálhatom, ha felvesznek. )

2014. márc. 10. 22:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen barátom,fèlreèrtettelek,ezèrt elnèzèsed kèrem.Tehát Èn nekem Az A,B,C,C1-bõl tettem összesen (minden vizsgával) eggymilióert:D:) husz eved ha betoltod utana lehetsz sofor:D Legelsõ vagyok:D
2014. márc. 11. 18:22
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2014. márc. 11. 19:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Új orvosira mindenképp szükséged lesz, mert teljesen más az alkalmassági vizsgálati csoportja a két kategóriának.
2014. márc. 11. 23:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Mindenképp új orvosi kell (2. csoportos).
2014. márc. 20. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!