Ilyenkor nagy a forgalom az okmányi irodákban "jogsi ügyben"?
Ezen a héten kedden adtam be mikorra várható szerintetek ?
(első jogosítvány)
Ha most azt írom, hogy " ha használtad volna a keresőt" vagy megnézted volna a felajánlott kérdéseket... Heti átlag 4 ilyen kérdés van :P
1,5-6 hét között várható
Én ma 2 hete h bent voltam az okmányirodába, ott 3 hetet mondtak, hogy annyi idő kb.
Ma megnéztem az jogsi nyomon követését és még csak most kezdték el csinálni a kártyát, most vagyok a 2dik fázisban. ah számoltam kb csütörtök, péntek felé fogják elküldeni postán. Nekem szerintem meg lesz a 3 hét
ez a honlap címe, de ha beírod a googlebe hogy jogosítvány nyomon követése, akkor az első lesz amit a google kidob. Kell hozzá a születési dátumod + a jogosítványt igénylő papíron van egy hosszú szám azt kell bele írni, de a honlapon leírják részletesen. Itt nyomon tudod követni hogy hol tart a jogsid, :
1: kérelem benyújtása megtörtént, feldolgozása folyamatban van
2: jogosítvány készítése folyamatban
3: jogosívtány elkészült, továbbítva a kérelmen megadott címre
Én most itt tartok, és elvileg még van :
4: postázva
5: okmány át lett véve
nem pont ezzel a szöveggel van, de ezeket írja. Nekem az első két hétben az első stádiumban voltam, most hétfőn írta ki h jogsi készítése folyamatban, ma már azt írta h továbbították, így remélhetőleg péntekre már itt elsz, de legkésőbb hétfőre biztos megérkezik. Így pont ki fog jönni a 3 hét :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!