Vizsgabiztosnak érdemes fizetni? (Szeged)
Figyelt kérdés
Szoktak-e Szegeden fizetni pluszba, hogy átengedjen a forgalmi vizsgán? Mint tudjuk, Budapesten 10.000 forint az általánosan "elfogadott" összeg. Érdemes-e illetve szabad-e fizetni ilyenért? Vélemény? Esetleg tapasztalat?2014. márc. 1. 20:20
22/24 anonim válasza:
én is most vizsgázok szegeden lassan... 3-4 órám van már csak :D
23/24 A kérdező kommentje:
Hamarosan, csak előre szeretek gondolkodni főleg ilyen jellegű kérdésekben. Nem egyszerű, hogy mit csináljon az ember...
Előző, te hol vezetsz?
2014. márc. 4. 14:38
24/24 anonim válasza:
Én tegnap buktam meg masodjára...szegeden. Nem tudom , hogy hozzam fel oktatómnam a kenőpénz dolgot. Laza csávó de ő még nem mondta és így nem tudom benne lenne e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!