Vizsgabiztosnak érdemes fizetni? (Szeged)
Én tavaly vizsgáztam Szegeden motorból. Csak Szilágyinét ne fogd ki, messze földön híres szemétláda a vén szatyor. Állítom azt még lefizetni se tudnád.
Amúgy a rutin 1.-re, a forgalmi 2.-ra sikerült annak ellenére hogy 4 éve megvolt B-m. De azért volt akinek elsőre meglett, volt akinek 3. se jött össze. Eléggé szerencse kérdése.
Szilágyiné nem fogad el kenőpénzt. Aznap mikor én vizsgáztam 9-ből 8-at meghúzott. Azt mondták ott a többiek,hogy nála ez az átlag. Igazából nem lehetetlen nála se átmenni,de ha meg akar húzni akkor meg fog.
Amúgy ha én 17 éves lányként áttudtam menni nála kenőpénz nélkül akkor bárki más is. De beszéld meg az oktatóval,hogy ő hogy látja jónak. Lehet annyiból lenne jó ,hogy megnyugodnál egy picit vezetés közbe,hogy 'bevagy biztosítva' valamilyen szinten és jobban menne a vezetés.
Minden esetre sok sikert.
Mikor lesz a vizsga?
Megvan már az időpont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!