Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A Páv vizsga lejár e ha nincs...

A Páv vizsga lejár e ha nincs mellé megfelelő jogsi?

Figyelt kérdés
A nyáron volt egy olyan elképzelésem, hogy tehergépkocsiból lerakom a jogsit, de mivel tudtam hogy páv vizsga szükséges hozzá (munkavállalás), így azzal kezdtem a dolgot. Meg is lett a páv2 határozatlan időre kaptam (ez ha jól tudom tehergépkocsihoz és buszhoz, taxihoz is jó), de jogsira nem iratkoztam be még azóta sem. Hallottam egy ismerősömtől egy olyan infót hogy ha egy éven belül nem teszek le hozzá jogsit, érvényét veszti. Jól tudja e??? A korlátlan és B kategóriás jogsim van érvényben, ha csak később akarok jogsizni esetleg teherre vagy taxizni akkor mi a helyzet? Olyan választ szeretnék kapni aki biztosra tudja (bocsi ezért, de nem mindegy).
2009. dec. 11. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
A férjemenek a PÁVot eddig 5 évente fel kelett újítani, azaz 5 évente vizsgázott.Ha hazajön, akkor megkérdezem és kiírom.
2009. dec. 11. 19:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem mentőt vagy tűzoltót vezet véletlenül a férjed? mert azt tudom hogy a Páv 1-nél úgy van, de a 2-3 ami kisebb kategória, nem hallottam ilyenről, köszi és várom majd a választ.
2009. dec. 11. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Mind a kettő megvan PÁV1 és 2.Buszt vezet
2009. dec. 11. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:

addig ezt tudod nézegetni

www.nkh.hu

2009. dec. 11. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne a férjem üzeni, hogy azért mert nincs jogsid, a Pav nem vész el. Ja és már nem kell 3 évente vizsgázni. Ha megvan határozatlan időre, akkor az megvan és kész.-))

Sok sikert a vizsgához

2009. dec. 11. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!