Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit tegyek ilyen esetben?

Mit tegyek ilyen esetben?

Figyelt kérdés
exemmel anno vettünk egy kocsit.az én nevemen van,de nála maradt az autó.biztosítást nem fizet,nem is akar,sem súlyadót.mivel az én nevemen van,engem büntetgetnek a sulyadó miatt.Mit tegyek?a kocsit nem akarja ideadni.ja és egyéb ügyben is végrehajtó keresni fog.az autó az egyetlen vagyontárgy a nevemen.nekem a kocsira nincs szükségem.átadhatom a végrehajtonak a kocsit akkor?
2014. febr. 6. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha a te neveden van, akkor a legjobb igen az, ha átadod a végrehajtónak. Exed meg hadd nézelődjön, hogy miért lett kiszedve a feneke alól.
2014. febr. 6. 10:55
 2/3 A kérdező kommentje:
még ide egy kérdésem lenne. ö most albérletben van, ugye más portájára nem mehetek csak úgy be, hogyan hozzam el úgy a kocsit h ne legyen belöle bajom? mármint nem szeretném ha feljelentenének. :/
2014. febr. 6. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, mondd meg a végrehajtónak, hogy hol a kocsi, a többi az ő dolga.
2014. febr. 7. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!