Mennyibe kerül átlagosan személy autóra a jogosítvány vizsgákkal együtt?
Nekem 122.900 Ft volt a 27-es számú autósiskolánál (Pesterzsébet-Kispest-Pestimre-Csepel).
Diákkedvezménnyel együtt, amely 8000 Ft volt. Ebben benne van: 30 elméleti óra + online KRESZ tesztek (nagyon hasznos, vagy százat kitöltöttem, és sikerült is elsőre a KRESZ vizsga), 30 gyakorlati óra, orvosi vizsgálat, elméleti és forgalmi vizsga, elsősegélyvizsga. Persze, ez mind úgy, hogy még nem buktam meg (nem is szeretnék :D).
Nagyon korrekt suli, mindent megtesznek érted, és a lehető legjobbat hozzák ki a helyzetből. A pótórák díja 2600 Ft, ha jól emlékszem. Bármi kérdés van, nyugodtan írj!
Nekem kb 170,180 ezer körül van, ebbe benne van egy pót kresz vizsga, ami 4500 ft volt. Illetve én vettem tankönyvet, meg cdt, az kb 5 ezer ft volt, meg 6 alkalommal vettem pótórát, az ugye 12 órának számít, nálunk 2500 ft/ 45 perc.
Aztán kiderül h meglesz e a forgalmi vizsga, ha nem akkor lehet belecsúszok a 200-ba is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!