Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autólízingnél lehetséges az,...

Autólízingnél lehetséges az, hogy egy adott autót 3 évig lízingelek, visszaadom és egy új autóval újrakezdem ezt a folyamatot?

Figyelt kérdés
Tehát pl van egy 20 milliós autó, én teszem azt fizetek érte 3 éven keresztül 250 ezret majd visszaadom és elkezdek egy másikat lízingelni (szintén új autót). Ilyen létezik vagy az autó teljes vételárát ki kell fizetni a lízingszolgáltatójának?
2014. jan. 27. 13:25
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*havonta 250
2014. jan. 27. 13:26
 2/17 anonim ***** válasza:

Tehát egy 20 millás autóra havi 250-et szeretnél fizetni 3 évig?

Ez hogy jött ki? A kamatok, meg a fennmaradó 11 millió az önrész?

Ha nem, mert el akarod majd adni, az se jó, mert a lízing alatt a bank tulajdona, te csak használod.

Ha ezt így akarod csinálni, akkor inkább járj egész hónapba taxival, az se kerül ennyibe. Havi 250000 + biztosítás, + casco.

A holdra is elvisz a taxis. Gondolj bele, napi 10 000-ért furikázhatnál.

Vagy többért, mert a kamatot nem számolom, és a cascot is hatalmas önrésszel vettem, egy ilyen kaliberű autónál.

2014. jan. 27. 13:47
 3/17 A kérdező kommentje:

Akkor más megközelítésből kérdezem: mivel jobb a lízing mint a hitelfelvétel autóvásárlásra?

Amúgy írhattam volna más számokat is

2014. jan. 27. 13:56
 4/17 anonim ***** válasza:

Te az autóbérlésre gondolsz, ott lehet ilyet csinálni, sok cég foglalkozik vele.

Lízingnél az egész árát ki kell fizetned.

2014. jan. 27. 13:57
 5/17 anonim ***** válasza:

rosszul tudják.

én németből lízingelek egy Panamerát, havi 1200 Euro, cascoval, és ez egy 2 éves használt autó.

3 év múlva lesz enyém az autó.

2014. jan. 27. 14:00
 6/17 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon szépen köszönöm. Kevertem a dolgokat
2014. jan. 27. 14:00
 7/17 A kérdező kommentje:
rosszul tudunk mit?
2014. jan. 27. 14:27
 8/17 anonim ***** válasza:

Pedig jól tudod, az összes nagyobb cég igy csinál (csak cég csinálhat ilyen autóbérlést), hogy bérli az autót adott ideig vagy kilóméterig, utána visszaviszi az autót, és ha akar, elhoz egy másikat. Igy megy ez a kis céges Fabiákkal is, de nagyon sok esetben igy van a full extrás Audi A8-kal is.

A lényeg, hogy kell legyen egy céged, és annak a nevében béreld az autót.

2014. jan. 27. 18:40
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2014. jan. 27. 19:05
 10/17 anonim válasza:

Visszaadod az autót,ezzel a szerződésed felmondásra kerül, és egy összegben válik esedékessé a hiteled hátralévő része. Ez az összeg vélhetően nagyobb lesz a minimálbérnél, és KHR listán leszel 90 nap múlva..

A bank értékesíti az autót, erről kapsz majd elszámolást. A költségeket (tárolási díj, eredetvizsga..stb) ráterhelik a tartozásodra. Amennyiben az értékesítési ár nem fedezi a tartozásodat, a különbözetet még ki kell fizetned.

Üdv

2014. jan. 27. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!