Kit kell hívni ha valaki elüt egy állatot?
Figyelt kérdés
Én nem vezetek de felmerült bennem a kérdés, mert a héten már második szegény párát látom az út mellé kihuzva. nyilván ott nem maradhat mert fertőzés veszélyes.
Aki elviszi az végez rajta valami vizsgálatot? csak mert amit most láttam az egy nyakörves kiskutyus volt, hátha van benne chip, ne várja már haza a családja.. vagy az ilyennel nem foglalkoznak?
2014. jan. 14. 12:47
11/11 anonim válasza:
Másrészt amúgy szerintem nem is nagyon foglalkoznak ilyesmivel. Nem egyszer láttam már olyat naponta többször bejárt útvonalon, hogy épp egy elütött róka vagy nyúl fekszik az úton, és senki sem tünteti el, és most lehet durvának tűnik leírva, de a legtöbb úgy végzi, hogy átmegy rajta jó pár kocsi és kamion ami lusta kikerülni vagy nem veszi észre és így " tűnik " el teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!