Schumacher miért a pályán kívül eső részen síelt?
Ráadásul ugye mint kiderült, egy kislánynak akart segíteni, aki elesett.
Milyen önző ez a Schumacher...
az első két válaszoló tipikusan az a vesztes, aki szűkölve utálja azt aki gazdag és sikeres.
És biztos nem mell döngetve síelt két pálya között csak mert ő a nagy Schumacher.
A síelés ma már nem luxus sport, sajnos bárkivel előfordulhat hasonló.Nem kell ahhoz gazdagnak lenni hogy baleset érjen...
Azt mondják csak át akart menni másik pályára miután felsegített egy kislányt aki előtte esett el.
De csak ő tudná megmondani hogy mi történt pontosan...
Ja, biztos elhiszem, hogy Schumacher egy elesett kislánynak akart segíteni két pálya között... Röhej, hogy ezt valaki elhiszi. Nyilván rendszeresen síelt pályán kívül. Nem ő az első, aki ilyet csinál. Adrenalin- és sebességfüggő, és így próbálta kompenzálni, hogy már nem ül Forma 1-es versenyautóban. Az első pár alkalommal még óvatos volt, de mivel nem történt semmi baj, és amúgy is a sebesség übermenschének hitte magát, szép lassan felelőtlen lett, aztán eljött az idő, hogy beszopja.
Az asztalra letevésről meg annyit, hogy mesélje már el nekem valaki, hogy mégis mi az az emberiség jólétét szolgáló dolog, amit Schumacher letett az asztalra. Az, hogy Jocó elrágcsált egy zacskó szotyit a tévé előtt a délelőtti közvetítés közben? Csak az tesz le valamit az asztalra, akinek a média kinyalja a seggét? Paris Hilton is rendesen letett az asztalra? Csak mert ő is milliárdos, és szokott szerepelni a tévében.
Nem azért mondom, de én olyan kórházi rendszereket fejlesztek, amikkel pl. most Schumachert is életben tartják. Engem nem közvetítenek a tévében, de mégis hasznot hajtok az emberiségnek, leteszek az asztalra. Arról nem tehetek, hogy a tökkelütött Forma 1-fanok ezt nem képesek értékelni.
Biztos nem fogok egy kómában fekvő emberre irigykedni. Nem vagyok milliárdos, sem híres, de nem is síelek pályán kívül, és nem vagyok kómában. Ti melyikünket választanátok a gyermekeitek példaképének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!