Schumacher miért a pályán kívül eső részen síelt?
Jajj. Paul Walker 2
Miért kell aggódni egy külföldön élő anyagilag full tele lévő kulák csávóért, akinek mindig mindene megvolt az életében, mert rohadt jó helyre született, aki boldog és kiegyensúlyozott, ráadásul akivel soha egy percet se beszéltél, de még csak nem is láttad élőben.
De lehet bennem van a hiba, engem az ilyesmi rohadtul hidegen hagy.
Am gondolom azért síelt ott ,mert tojt a szabályokra, szintén azért mert full tele volt. Csak visszanyalt a fagyi, ennyi.
Paul Walker-nek is gondolom rohadt vagány volt egy bőven több mint 200-al hasító Porsche GT anyósülésén ülni. Hát nem ért haza a fullos villájába többet. Ez van, ennyi.
Ezzel együtt mégiscsak egy családapáról beszélgetünk, szóval egy kis empátiát csak megérdemelne ez a fickó. Némi irigységet érzek a hozzászólásaitokban...
A pályán kívüli síelést sokan választják, mint extrém sportot, mivel szűz hóban csúszkálni sokkal izgalmasabb, mint kijelölt helyen csúszkálni. Nem is illegális mindenhol, sőt, szervezett túrák is vannak. Ezzel együtt, mint látjuk sokkal veszélyesebb (a másik nagy veszélye a lavina), így Schumacher helyében meggondoltam volna, hogy családapaként belevágjak-e egy ilyen túrába. De nyilvám hajtotta a vére, mint mindig.
Komolyan mondom drukkolok h ne haljon meg!
Mert akkor megint minden szar tele lesz vele, mindenki erről fog pofázni. Paul Walker is már a falhoz mentem esküszöm h akármit csináltam, mindenhol az volt.. Rohadt idegesítő... Eleve azzal keltem aznap, hogy a saját barátnőm mutogatta azt a rohadt videot, meg képet h nézd.. Aztán beszélt róla. Komolyan mondom habzott a szám az idegtől. Mi a büdös franc van nem értem. Még a tescos dolgozónak is ez a legnagyobb baja, nem ám az, hogy 80-nal szúrják ki a szemét. Ezért tartunk ott ahol, mert mindig ilyenekkel foglalkoznak a magyarok... Bezzeg ha mész az utcán és valaki véletlenül, EGY MAGYAR rálép a 20 ezer forintos cipődre, ott vered szájba, mi? Mert dögöljön meg amiért a szüleitől kap egy 400 ezer forintos autót. Schumacher meg milliárdos,, de őt sajnálni kell valóban mert habi híres ember.
Te jó ég mi van itt. Aki irigy rá mert gazdag, tehetséges és a világ legsikeresebb autóversenyzője, az aztán mire fogja vinni az életben a mérgelődésen kívül? Lehet őt szeretni, utálni a tény semmit nem változtat: Életveszélyes állapotban van egy ember, aki történetesen milliók példaképe.
Fikázók, azt kívánom hogy dögöljetek meg, ne éljétek meg a jövő évet akkor, úgyse érdekel senikt sem nemde?...szánalom banda.
első válaszoló és negyedik válaszoló!
Nagyon tudatlanok és bunkók vagytok!
(off) az a gond, hogy a kevésbé kedves 33%-os válaszoló magából indul ki. a beszédéből kiindulva semmit nem tett le az asztalra, amiért tisztelni lehetne, nem sok embernek hiányozna, ha meghalna. Schumacher viszont mondhatni minden fiatal autóversenyző példaképe, a valaha élt egyik legjobb autóversenyző, és van miért felnézni rá.
(on) Válaszra válaszolva: olyan kedve volt, egy kis veszélyt akart, egy kis gyorsaságot. Akik évekig kockára teszik hétvégénként az életüket 300kmph-s sebességnél, azok nehezen hagyják ott az érzést, az adrenalint. bár ez csak egy feltételezés, bármi más oka is lehetett, erről nem adtak még ki nyilatkozatot, de remélem tőle fogjuk megtudni :).
Szerintem Schumi pont nem az az ember, aki a nagy büdös semmire verné a nyálát, hiszen letett valamit az asztalra, amiért most sok ezren, vagy talán millióan szurkolnak az életéért!
Nem tudom hányan vagytok gyakorlott síelők, de egy ember, ha felmegy sífelszerelésben a hegyre, akkor tudja és érzi azt, hogy ott a hegy úr és bármikor hibázhat olyat, ami komoly sérülésekkel járhat.
Gondoljunk csak arra a sítáboros magyar kislányra, aki nekicsapódott egy épületnek és belehalt a sérüléseibe néhány éve. Az ő hibája csupán annyi volt, hogy nem volt elég tapasztalata.
Az unokatestvérem pelenkás kora óta jár évente 2-3-szor síelni legalább, 5 éve még is olyan balesete volt (kijelölt sípályán) 35 éves fejjel, hogy a combcsontja ketté tört, összekapcsozták. A síelés egy veszélyes sportág és eszméletlenül könnyű hibázni. Egy olyan embernek, aki abból él, hogy az adrenalint keresi, annak ezt ne próbáld megmagyarázni.
Egyébként végigsíelték az útját és megmutatták azt is hol történt a baleset. Ha kellően figyelmes, akkor látnia kellett volna, hogy ott nem fog tudni biztonságosan átsíelni az egyik pályáról a másikra, de kár fröcsögni. Azt hitte menni tud, elakadt, elesett, beverte a fejét, ez van. http://www.youtube.com/watch?v=XbpvgqQCRl0
Ha egy síelő megnézni, még csak nem is nehéz pályán ment, szóval ez nem egy olyan hiba volt szerintem, ami ne fordulhatott volna elő bárki mással is. Sok hasonló helyen abszolút nem tiltott átmenni egyik pályáról a másikra menet közben. Olyan helyen is jártam már, ahol a fekete pálya végén a gyerek/kezdő pályára lehet átsiklani. Ő nem jó helyet választott erre és pont. Sajnálatos, de abszolút nem olyan hiba, amivel tudatosan kockáztatta volna az életét szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!