Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ez nem röhejes!? Részletek lent

Ez nem röhejes!? Részletek lent

Figyelt kérdés
Ma hazafelé kicsit jobban igyekeztem mint kellett volna. Bringával voltam, az úton 60-as tábla volt. Én ezt 3 km/hval léptem túl a digi órám szerint (lehet kicsit téved) és a rendőr meg akart büntetni. belefutottam a mérőbe, de nem tudom le lettem e fotózva. megállítottak, és mondták, hogy ilyet nem szabad, stb... olyan "nevelés" célzattal. szerintetek meg leszek büntetve 3 km/h miatt? nem röhejes hogy e miatt osztják az észt?
2009. nov. 27. 18:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Jó nem akartalak megbántani! Lehetséges kerékpárral ilyen sebesség, de igen kell tekerni, és el tudom képzelni hogy tudnak emberek úgy tekerni, nem tudom mikor kerékpároztam mennyivel mentem, nem volt rajta km óra. De amúgy a rendőröknek szégyen komolyan ha kerékpárost trafiznak be és megbüntetik! Amúgy a kressz szerint tényleg 40 a szabályos.
2009. nov. 27. 19:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
szégyen a rendőröknek????Miért lenne az...ők a tv. szerint járnak el.Ez kb olyan mintha egy gyalogost nem büntetnének meg mert átgyalogol a piroson.
2009. nov. 27. 20:09
 13/17 anonim ***** válasza:

"Kerékpárral a maximum megengedett sebesség, a kerékpár vezetőjének fizikumától függetlenül 40km/h"

A Simson segédmotoros kerékpár, és az minősül segédmotoros kerékpárnak, ami önerejéből nem tud gyorsabban menni 45km/h-nál, viszont lakott területen kívül és belül egyaránt a megengedett maximum sebesség 40km/h

Én viszont a tuningsimsonnal 85 körül mászkálok.. :D

2009. nov. 28. 13:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem sík úton tartósan(kb 3-4 Km, nem szélárnyékban !) 67 Km/h a "rekordsebességem", de szélárnyékban (kamion mögött) mentem már 80Km/h felett is. Ez csak drótszamár és áttétel kérdése.

A büntethetőségedről annyit, ha ott felvették az adataid, feljelentettek, fizetned kell, mert szabálytalan voltál. Ha nem "írtak" fel nincs aggódásra okod, nem fognak semmi alapján megbüntetni, hiszen a kerékpárok nem "rendszámosak"

2009. dec. 1. 14:10
 15/17 A kérdező kommentje:

igaz :D a nevemet kérdezték, de csak a keresztnevemet mondtam. ami elég gyakori :D most megnyugodtam, köszönöm :D

am. nekem egy egyszerű 5-6 éves utcai bringám van, 6 sebességes. te milyen bringával tekertél 80-at?

2009. dec. 1. 17:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Bringával úttesten 40 a határ, tehát 22 km/h miatt akart megbüntetni (55%).
2009. dec. 1. 21:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Javítás: 23 miatt akart megbüntetni, és 57,5%
2009. dec. 1. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!