Ez nem röhejes!? Részletek lent
"Kerékpárral a maximum megengedett sebesség, a kerékpár vezetőjének fizikumától függetlenül 40km/h"
A Simson segédmotoros kerékpár, és az minősül segédmotoros kerékpárnak, ami önerejéből nem tud gyorsabban menni 45km/h-nál, viszont lakott területen kívül és belül egyaránt a megengedett maximum sebesség 40km/h
Én viszont a tuningsimsonnal 85 körül mászkálok.. :D
Nekem sík úton tartósan(kb 3-4 Km, nem szélárnyékban !) 67 Km/h a "rekordsebességem", de szélárnyékban (kamion mögött) mentem már 80Km/h felett is. Ez csak drótszamár és áttétel kérdése.
A büntethetőségedről annyit, ha ott felvették az adataid, feljelentettek, fizetned kell, mert szabálytalan voltál. Ha nem "írtak" fel nincs aggódásra okod, nem fognak semmi alapján megbüntetni, hiszen a kerékpárok nem "rendszámosak"
igaz :D a nevemet kérdezték, de csak a keresztnevemet mondtam. ami elég gyakori :D most megnyugodtam, köszönöm :D
am. nekem egy egyszerű 5-6 éves utcai bringám van, 6 sebességes. te milyen bringával tekertél 80-at?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!