Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit kell vinnem az okmányirodába?

Mit kell vinnem az okmányirodába?

Figyelt kérdés
Hétfőn megyek okmányirodába az első jogsit intézni. De elfogyott náluk a papír amire le van írva,hogy mit kell vinnem. A portás azt sem tudta mennyi az illeték,csak egy üres csekket adott. Elmondanátok mit kell vinnem,és mennyit kell befizetni? Köszönöm
2009. nov. 27. 13:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

4000 ft az illeték.

A kérelem benyújtásához a vizsgaigazoláson kívül a következő okiratokra van szükség:

1. személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány (személyazonosító igazolvány, útlevél vagy 2001. január 1-je után kiadott vezetői engedély)

2. Hatósági igazolvány a személyi azonosítóról és lakcímről

3. szálláshely igazolása

4. a közúti járművezetésére jogosító valamennyi okmány

5. A személyi adatokban bekövetkezett változást igazoló okirat, ha az adatváltozást a személyazonosítás céljára bemutatot okmány nem tartalmazza

6. egészségi alkalmasságról szóló " Orvosi alkalmassági vélemény"

7. Esetleges pályaalkalmassági minősítésről szóló (PÁV) határozat

ez van a lapon leírva, szal végülis, személyi lakcímkártya, orvosi alkalmassági, meg a vizsgalap, én mindent vittem amit a vezetés során kaptam, remélem segítettem:D

2009. nov. 27. 13:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:)
2009. nov. 27. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!