Jogsi csináltatásnál (1. jogsi) amikor az okmányirodába megyek akkor oda mit kell vinnem?
Figyelt kérdés
Kedden megyek a közlekedési hatósághoz a vizsgaigazolásért,utána mennék okmányirodába,és azt hallottam hogy okmányirodába vinnem kell az orvosi alkalmasságim is,de én ezt beadtam az autós iskolában,és a vizsgalapomon is rajta van hogy meddig érvényes az alkalmassági,szóval vinnem kell az orvosi alkalmasságit is az okmányirodába?:S2010. máj. 21. 19:11
1/5 anonim válasza:
Igen, kérik az orvosit is. Az autós iskolában vissza kellett volna kapnod 1példányt (én kettőt kaptam anno a dokitól).
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!Tényleg volt még 1 példány,megtaláltam!Köszi még1x!
2010. máj. 21. 19:24
3/5 anonim válasza:
JÓ ez a kérdés, nekem is aktuális, most lesz a forgalmi vizsgám. Én mindkettő orvosi alkalmasságit leadtam. Ha visszakérem, vissza tudják adni szerintetek?
4/5 anonim válasza:
2. válaszoló!
Vissza kell adniuk, hiszen el se vehették volna mind a két példányt, csak a másodpéldányt. Ha nem adják vissza akkor ne balhézz, csak mondd meg, hogy mész a Nemzeti Közlekedési Hatósághoz (de szépen nyugodtan) és fordulj ki az ajtón mielőtt bármit válaszolnának rá. Vagy utánad futnak, a papírral, vagy ha nem akkor tényleg menj el az NKH-hoz, és jelentsd be az esetet!
5/5 anonim válasza:
Amikor elvették tőlem, már akkor rákérdeztem hogy kell mind a kettő, és azt mondta a pasi hogy kell.:S De meg fogom csinálni amit mondtál, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!