Igaz hogy 18 éves koromig nem küldik ki a jogsimat még ha le is vizsgáztam akkor sem? B-jogsi
Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 18:53
1/7 anonim válasza:
Már nem, felemelték 21 évre. Addig nem kapod kézhez.....bakker, honnan szeditek ezt a sok kamu infót? Neten terjed, vagy mi?
Persze, hogy megkapod, a vizsga után szépen bebattyogsz az okmányirodába, majd legkésőbb egy hónap múlva postázzák a jogsidat.
2/7 A kérdező kommentje:
én is ezt mondtam annak aki mondta.. komolyan olyan idegesitő h miket mondanak.... azért kérdeztem itt!:)
2013. dec. 22. 18:59
3/7 Sinead válasza:
Egyre jobbakat találtok ki.. Még mindig 17 év a határ. Onnantól vezethetsz is, nem kell a nagymama se a hátsóülésre.
4/7 anonim válasza:
17 éves korodba, szülői engedéllyel kaphatsz.
aki a 21 éves kort írta az h***e
6/7 A kérdező kommentje:
na f@asza, én ezt mind tudtam is, csak sokan olyan okosak...:/ köszi a válaszokat!
2013. dec. 22. 19:47
7/7 anonim válasza:
Nem. És erről a szülői engedélyről is most hallok először, pedig én is 17 évesen vizsgáztam és kaptam is meg a jogsimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!