Csajozo autotnak jó lessz?
Irigyek vagyunk? De cuki az a 120 Le gépsárkány.
Csak úgy megjegyzem, hogy nekem BMW E46 320i van.
Turbozva PW Racinggel. Felhúzva gyári 150 LE-ről 217-re. Le van mérve padon. Gyönyörű állapotban 19-es M-es felnik és egy kis ültetés.
Ja, hogy a tuning annyi volt mint az autód? Nembaj :)
De te legalább menő leszel. Elhiheted nincs mire irigykednem.
Ezzel akarsz gazdagnak tűnni? 23 éves autó!!
Tuti hogy egy hulladék az egész gép.
Ennyi pénzért talán egy Suzukit érdemes venni ha nem akarsz beégni azzal h lerobbansz valahol.
E46-os vagyok.
Én nem felvágok, vagy menőzök a kocsimmal. Saját magamnak építettem, nem pedig holmi plázacicáknak :)
Csodás verda... :)
Egy régi lestrapált hulladék. Senki sem irigykedik rá. Egy biciklivel is messzebb jutsz.
Jogsit hogy csináltad meg? 8 általános a feltétel.
Haverok hogy segítenek? Lopnak másikat alkatrésznek?
Aha, és tankolni, fenntartani, meg biztosítást fizetni miből fogsz?
Többet fog a Béni bá' meg a haverod sufnijában állni mint a diszkó előtt..
Olyan nővel meg nagyon nem kezdenék aki erre bukik. Mert tényleg van olyan aki a kocsira bukik, de ott a kocsi árának 1-essel kell kezdődnie, és 8 számjegyből állnia. Na, az már minőségibb kategória.
Nomen est omen?
NEMIroff-BETEle Gyöngyi
FArkas SZAndra VANessza
KUtasi Rita VAnda
Mielőtt irigy kutya lennék: Egy S80-as Volvo hátsó ülésén sokmindent lehet csinálni a szerelmeddel, akinek nem a kocsid miatt tetszettél meg anno.
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!