Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy csajozó pasi ezt mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy csajozó pasi ezt mondja a 2. randi után: úgy megcsókoltalak volna. Mi a szándéka?

Figyelt kérdés

Ismerjük egymást régóta, de csak most kezdtünk el ÚGY találkozgatni, kettesben. A 2. tali után azt mondja: "Örültem hogy találkoztunk, egyedül azt sajnálom hogy nem csókolhattalak meg. Legközelebb már nem fogom kibírni hogy puszival köszönjek neked, mert egy picike csók hiányzik már csak." Meg azután is többször felhozta hogy így-úgy megcsókolna engem stb.

Milyen szöveg ez? Mit akar?

2013. júl. 3. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Kölcsönt kenyérre.
2013. júl. 3. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ez minden csak nem nagy csajozó pasi xD
2013. júl. 3. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Mit akar? Megcsókolni, utána megb...
2013. júl. 3. 20:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Már miért nem nagy csajozó?
2013. júl. 3. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Bátorítást vár tőled. Mit szoktál válaszolni? Véleményem szerint megakar csókolni, de addig nem mer, amíg nem látja tőled a szándékot rá. Szerintem.
2013. júl. 3. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Annyira nem tűnik ebből nagy csajozónak szerintem, akkor lett volna csók már az elsőn is. Szerintem elég félénk lehet, és ezzel a dumával próbálja kipuhatolni, hogy hagynád-e a csókot.

A szándékát ennyiből nem lehet tudni.

21L

2013. júl. 3. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!