Csajozo autotnak jó lessz?
ma 18:58
igazad van de gondolom azok is néznek is ki valahogy,amit a kérdező linkelt egy ócskavas,a sötétített ablak,ültetés stb nem segít rajta,lehet hogy karosszériás meló is de teljes autó festés biztos hogy kéne neki hogy értelmesen nézzen ki.
erről a csajok egyből levágják hogy nem egy lóvés pali,ha az lenne nem így nézne ki a vas.
na mivan menyi irigy kutya van :))
egyébként most szolt bátyám tud kölcsön adni 200k-t, mert osztrák ba dolgozik vanak kapcsolatai akik jól megfizetik. ö egy fullos BMW 730d-al jár ami 12 millió ;) későb majd én is beszálok az üzletbe majd akor pofázatok irigy nép mikor eltaposlak beneteket a 380le 5k-s gépemmel. szoval most ijenr telik mar.. es ez csak nö. hehe egyébként igazad van a csajok meglátnak egy ijet benedvesednek :)) ti meg járjatok a koszos bkvval. na itt csodám [link]
3 verziót tudok elképzelni:
1. Kamu kérdés
2 A kérdező borzasztóan be van 'szva
3. Valami c.putriban rájöttek, hogy kell wifit lopni a szomszédból és a pulyák rászabadultak netre. Ilyen stílusban csak egy c. tud írni.
cetem inkáb a 750 eset vegyed jobban teccik nekem cetem meg jobban húz ;)
300 lo o.O
Te neked üldözési mániád van.
Semmit nem értesz a kocsikhoz és ezzel még villogsz is.
Vedd meg a sz*rt.Ha ennyi eszed van!
Ja,és a nők már rég nem a kocsik miatt ugrálnak.
Szerencsére neked ez se fog összejönni mert senki se bír el elviselni egy öntelt,beképzelt,felvágó,majmot...
Ja,pluszba még automata is?
Nagyon férfias. Nőknek való kocsi a te álmod?
Szép darab, bár ennyiért kocsit is vehetsz :)
Meg egy helyesírási szótárt is kérhetnél a Jézuskától, hátha fog hozni :)
A lényeg: Ne a kocsit használd puncimágnesnek, mert jó hogy van egy kocsid, de én inkább hagynám az olyan lányokat akik erre gerjednek. Minden este felszedhetsz valakit vele, aztán ennyi. Mehetsz majd vele a bőr- és nemibeteg gondozóba. Inkább legyen meg a csaj, aztán ültesd be a kocsiba :) Gondolom tágas a hátsó ülés, sok mindent lehet majd csinálni rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!