Jóval harmincon túl?
Az igazság az, hogy 36 évesen kezdtem el a jogosítvány megszerzését. (Sajnos most jött rá össze a pénz).
A 10. óránál tartok és az oktatóm erőlteti a kanyarodást ami nem igazán megy.
A 9.-10. óránál jutottam el arra pontra, hogy a forgalom már nem zavar. Normálisan meg tudok állni a piros lámpánál úgy, hogy nem akarok belefutni az előttem várakozó autóba. Mindenkinek ilyen nehezen ment, aki kb. ennyi idősen kezdte el a jogsi megszerzését?
Annyira el vagyok keseredve, mert eddig minden annyira flottul ment. A kreszt 73 ponttal tettem le, az elsősegély vizsgám pedig hibátlan lett. Egy picit el vagyok keseredve. :(
Van aki 50 évesen rakja le..
6 éve vezetek napos szinten. Engem semmi más nem zavar csak a forgalom :D
Amúgy James-Bondnak is kiderült hogy nincs jogosítványa így megvárta a stáb míg leteszi. :)
Amúgy bent is akkora a távolság a kocsiba mint kivül az úton.
Jusson eszedbe hogy nem középen ülsz.
Ehhez jó ha gyakran átnézel a túlsó ajtóra.
És a szemmértékedet javítsd fel.
Ezt úgy tudod legegyszerűbben fejleszteni hogy leteszel valahová egy pontosan 10 cm es fadarabot és megnézed 1 2 3 50 méterről mekkorának tűnik.
Így már tudod fejben kalibrálni a távolságokat.
Meg az is furcsa hogy autóban sokkal lejjebb van a látószög.
Bármilyen életkorban meg lehet tanulni, asszem natgeoban volt egy cikk, hogy egy öreg fószer teljesen elveszítette a rövidtávú memóriáját, de mivel a funkcionális memória más terület, ezért képességeket (az autóvezetés is ilyen) továbbra is meg tudott tanulni.
Szóval menni fog az, 10. óránál még senki sem profi, a forgalmin sem az, de át fogsz menni, és kellő rutinnal jó sofőr lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!