Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jóval harmincon túl?

Jóval harmincon túl?

Figyelt kérdés

Az igazság az, hogy 36 évesen kezdtem el a jogosítvány megszerzését. (Sajnos most jött rá össze a pénz).

A 10. óránál tartok és az oktatóm erőlteti a kanyarodást ami nem igazán megy.

A 9.-10. óránál jutottam el arra pontra, hogy a forgalom már nem zavar. Normálisan meg tudok állni a piros lámpánál úgy, hogy nem akarok belefutni az előttem várakozó autóba. Mindenkinek ilyen nehezen ment, aki kb. ennyi idősen kezdte el a jogsi megszerzését?

Annyira el vagyok keseredve, mert eddig minden annyira flottul ment. A kreszt 73 ponttal tettem le, az elsősegély vizsgám pedig hibátlan lett. Egy picit el vagyok keseredve. :(

2013. dec. 14. 12:47
1 2
 11/14 egySanyi ***** válasza:
Ülj be pár órára a hátsó ülésre és figyeld a vezető mozdulatait.
2013. dec. 14. 21:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Van aki 50 évesen rakja le..

6 éve vezetek napos szinten. Engem semmi más nem zavar csak a forgalom :D

Amúgy James-Bondnak is kiderült hogy nincs jogosítványa így megvárta a stáb míg leteszi. :)

2013. dec. 14. 23:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Amúgy bent is akkora a távolság a kocsiba mint kivül az úton.

Jusson eszedbe hogy nem középen ülsz.

Ehhez jó ha gyakran átnézel a túlsó ajtóra.

És a szemmértékedet javítsd fel.

Ezt úgy tudod legegyszerűbben fejleszteni hogy leteszel valahová egy pontosan 10 cm es fadarabot és megnézed 1 2 3 50 méterről mekkorának tűnik.

Így már tudod fejben kalibrálni a távolságokat.

Meg az is furcsa hogy autóban sokkal lejjebb van a látószög.

2013. dec. 14. 23:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Bármilyen életkorban meg lehet tanulni, asszem natgeoban volt egy cikk, hogy egy öreg fószer teljesen elveszítette a rövidtávú memóriáját, de mivel a funkcionális memória más terület, ezért képességeket (az autóvezetés is ilyen) továbbra is meg tudott tanulni.

Szóval menni fog az, 10. óránál még senki sem profi, a forgalmin sem az, de át fogsz menni, és kellő rutinnal jó sofőr lehetsz.

2013. dec. 16. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!