Holnap forgalmi vizsga, de nagyon félek, öntsetek belém lelket kicsit?
Figyelt kérdés
holnap forgalmi vizsgám lesz 9-kor délelőtt...eddig egy jó szava nem volt hozzám az oktatómnak...nem hiszem,hogy ennyire béna lennék,de ő minden 2 percben leordítja a fejemet...meg,hogy ez bukás az bukás...minden önbizalmam elvette és kezdem már magam is azt hinni,hogy tuti nem fog sikerülni...csak azt nem értem,hogy ha ő szerinte nem fog sikerülni,akkor minek enged még vizsgázni menni?aláírom,hogy a balra hátramenetes parkolás nem nagyon megy,de azt is ha elcseszem,akkor még ki tudom javítani...de egyszerűen nem értem,hogy hogy lehet ekkorra paraszt velem...ma pl zöld lámpánál gyalogosok léptek a zebrára,de úgy,hogy nekik pirosuk volt...megvártam míg elmennek előttem...erre ő:minek állsz meg?nincs elsőbbségük...jah mondom,akkor el is üthetem őket? azt mondja nem,de úgyis oldalra néztek volna és megállnak...és ha nem?akkor elütöm őket...és itt is én voltam a szar...mi lesz velem holnap???2013. dec. 9. 15:10
1/16 anonim válasza:
Sikerülni fog csak ne izgulj mert az a rovására is mehet akár. Én is holnap fogok vizsgázni reggel 9:30-kor és egy kicsit izgulok. De kell egy kicsi. Te egyébként hol fogsz vizsgázni? :O
2/16 A kérdező kommentje:
komáromban! előtte 7-9 ig még vezetek,hogy belerázódjak...akkor majd írjuk meg egymásnak,hogy mit sikerült alkotni! :)ha bukunk ,akkor azt is,hogy miért buktunk...hátha tanulunk belőle köv alkalomra :)
2013. dec. 9. 17:09
3/16 anonim válasza:
Ne izgulj, menni fog!
Csak lazán, ahogy tanultad (elsőbbségeket, jobbkezet, gyalogosokat zebrán figyelni), meg ne is vánszorogj, ahol főútvonal van, ott nyomhatod (de a szabályok betartásával), illetve a sárga lámpánál csak ha nagyon muszáj akkor menj át.
Én is nemrég vizsgáztam 20-án reggel, izgultam, de csak addig a pontig, amíg el nem értünk a vizsga kezdetéhez. Onnantól meg ment minden magától (3 vonalat kaptam).
Szóval fel a fejjel :)
4/16 anonim válasza:
Rendben! A vizsgabiztossal ne is foglalkozz csak mintha egy sima óra lenne. De menni fog! Én meg NYÍREGYHÁZÁN VIZSGÁZOK :)
5/16 anonim válasza:
Na hogy sikerült? :O Én átmentem 0 hibaponttal. De amúgy nagyon jó fej volt a vb.
6/16 A kérdező kommentje:
NEKEM IS MEG VAN!!! :DDDDDD végig dumált a vb az oktatóval én meg csak kussoltam és vezettem...egy parkolást kellett javítani,de ennyi!:) sokkal nyugodtabb voltam,hogy az oktató nem pofázott bele,minden mozdulatomba! :D el sem hiszem,hogy meg van!!!nagy a boldogság!!! :) gratu neked is! :)))
2013. dec. 10. 16:22
7/16 anonim válasza:
KÖSZI ! Am neked is grat. :D Nálam is végig beszéltek a politikárol meg stb. De egy a lényeg megvan :D
8/16 gungasam válasza:
Remélem az utakon normálisak lesztek...(visszafogott, szabálykövető) Gratulálok mindkettőtöknek. Én 83-ban vizsgáztam.
9/16 A kérdező kommentje:
én mindenféleképpen az leszek,mert van egy 1 éces lànyom és miattanis csinàltam...tehàt az ő biztonsàga a legfontosabb...inkàbb megyek lassabban és majd kikerülnek,mint túl gyorsan!:))
2013. dec. 15. 05:21
10/16 anonim válasza:
Köszönöm! Ez csak természetes! Nekem is fontos az én és mások épsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!