Az első jogosítványt is lehet gyorsaságival igényelni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy pl tegnap vizsgáztam le vezetésből holnap megyek az okmányirodába ott kérhetem úgy hogy 24 órán belül némi felárért ? vagy 3napon belül vagy 7 nap valamilyeneket olvastam csak azt nem tudom hogy az friss jogsira is vonatkozik e vagy csak annak aki megújítja ?2013. nov. 20. 14:31
1/10 Sinead válasza:
Miért ennyire fontos...? Eddig legalább 17 évig megvoltál nélküle, az az 1 hónap mit számít?
2/10 A kérdező kommentje:
Azért mert nem szeretnék várni 1 hónapot ha van más megoldás .
2013. nov. 20. 14:35
3/10 anonim válasza:
"pl tegnap vizsgáztam le vezetésből " akkor vársz még 2-3 napot amíg beérkezik a központba ,hogy te jogsit szereztél utána bemész kikérsz egy papírt és utána lehet menni okmányirodába
4/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta a vizsgabiztos hogy csütörtökön már mehetek be a papírért a felügyelőségre és amit ott kapok papírt azzal egyből az okmányirodába ..
2013. nov. 20. 14:50
5/10 anonim válasza:
Csak útlevélre lehet ilyet kérni.
6/10 A kérdező kommentje:
Kár pedig azt olvastam egy oldalon hogy 2013-tól a jogsira is lehet ..
2013. nov. 20. 15:54
7/10 A kérdező kommentje:
Voltam az okmányirodába 2-3hét de vicces hogy ebbe a szar országba mindenre ennyit kell várni miért nem tudják úgy csinálni hogy a helyszínen kinyomtatják a kártyát vagy lehet vezetni a papírral amit adnak ha már egyszer megcsináltam a sok szart és leadtam a papírt a sikeres vizsgáról akkor már vezethetnék .. de nem itt várd ki mindegy leszarom de a 21sz-ba vagyunk minden irodába ott kéne lennie a nyomtatónak amivel a kártyára rányomtatják a képet meg az adatokat nem várni míg Pestről leér ...
2013. nov. 21. 14:42
8/10 anonim válasza:
Meg ne őrülj már, attól, hogy itt pattogsz még nem lesz hamarabb jogsid.
Most jövök rá, hogy lehet a Kérdező és a hozzá hasonló isióták miatt csinálják ilyen lassan.
Pattogsz itt össze-vissza, rá vagy pörögve teljesen, hogy josijd lesz, meg azt hiszed, hogy te mostaztánmármindenttudszavezetésről, és ha rögtön megkapnád a jogsidat lehet okoznál valami jó kis balesetet.
Így 3 hét alatt szépen lenyugszol, és képes leszel kultúráltan közlekedni.
10/10 anonim válasza:
Szánalmas vagy:) Az ilyenek miatt tetetném kötelezővé a 100 kötelző óra vezetést illetve a PÁV-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!