Első autó vásárlás. Mi a véleményetek az alábbi autóról?
BMW 325i Coupé, 560 ezrem van rá, az átírást kifizetnék a szüleim, látszik azért, hogy volt rá költve, sport ülések, ültetett futómű, M3 replika felnik, stb.
Barmi elromlik rajta azt horror osszeg megjavitani. Ezek a sport ulesek meg szerintem borzaszto rondak:D
Ennyi penzert vegyel VW Golf-ot, Mitsubishi Galant-ot, Toyota Celica-t. Azokkal az autokkal is meg lehet azert jelenni, es nem romlanak el, ha pedig igen akkor nem draga javittatni oket. Igy viszont te leszel az arc akinek nagyon meno BMW-je van, csak eppen a kertben rohad mert elromlott rajta valami es nincs penz megcsinalni. Ha a szuleid kifizetik a javittatast akkor oke, de ha meg van ott della akkor nem ertem miert egy ilyen hulladek Beemer-t veszel.
"de Dj Shane 54-nek is ilyen kocsija volt csak citromsárgába még 1998-ban."
Ilyen állítás után nem is csodálkozom már semmin! Komolyan az alapján választasz autót, hogy egy tizenötöd rangú DJ-nek, milyen autója volt x éve? ilyen gondolkodással biciklit vegyél, autó még nem való, mert az első hétvégén benne leszel a hírekben.
7
utána eladta az autót, és meghalt benne a tulaja mert egy oszlopot elkapott vele, mert rosszul lett összerakva a rendőrautós ütközése után. akik hátul ültek túlélték ők mesélték nekem, mert gyorsulási versenyt rendeztek vele.
na de visszatérve a témához nem a DJ miatt, hanem azért mert már kiskoromban beleszerettem az autóba, citromsárga volt és sportkocsi, gyakran láttam a városban, és még mindig BMW akárhány éves.
"még mindig BMW akárhány éves."
Igen, több mint 20 éves ez a kocsi! A legkisebb javítás is könnyen kemény pénzekbe kerülhet. Ha meg alkatrész kell hozzá, az meg százezres nagyságrendekkel megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!