Melyik autósiskolában tanultatok?
Figyelt kérdés
Melyiknél tanultatok? Helyileg hova jártatok oktatásra, vezetni meg tanpályára? Oktatok esetleg?2009. nov. 18. 23:34
1/5 anonim válasza:
Talán adott volna vmi támpontot ha leírod hol laksz..
2/5 anonim válasza:
CS molnár.
na most boldog vagy?
Ha azt kérdezted volna meg voltam e elégedve akkor igen meg vltam. Kivéve azzal hogy azt mondták az adóból vissza lehet majd igényelni valamennyit de ezt aztán ők elsumákolták sajátzsebre.
3/5 A kérdező kommentje:
jaj istenem kössünk bele a hülyébe akit csak az érdekel h hova kell majd kicsámborognia mivel pest szélén lakok és még amelyik autosiskola ebben a kerületben van is még az is majdnem budára visz ki vezetni ahova én nem akarok menni. engem csak az érdekel h melyik autosiskola hova visz vezetni meg tanpályára....igazábol az baromira nem izgat h megvoltál e elégedve (főleg nem akor ha ekkora parasztok vagytok) Nah most már azt is elérultam h Pesten lakok.
2009. nov. 19. 09:45
4/5 anonim válasza:
Úristen te milyen hülye vagy. Azthiszed csak pest létezik a világonm? anyám. Ha nem mondod hogy pesten laksz szerinted akkor én honnan szívjam ki? Istenem. És akkor mesélhetem én hogy hova jártam itt ahol én lakom. Észlény.
5/5 A kérdező kommentje:
senki nem mondta h tudnod kellett volna h hol lakok... forulj szakemberhez mert vmi szorongásod lehet ha mindig azt hiszed h mások "támadnak rád". amugy tényleg ne haragudjatok h ilyen egy f*sz vagyok h nem irtam le h hol lakok. legközelebb ha kérdést teszek fel átnézetem egy nyelvésszel h teljesen érthető e és minden információt tartalmaz a helyes és pontos válaszadás érekében... amugy miért nem lehetett ezt annyival elintézni h akkor megkérdezed kommentbe és kész, miért kell egyből rávetni magad az emberre és hülyének nézni, te biztos tökéletes vagy...
2009. nov. 20. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!