Mennyi idő alatt tanultatok meg vezetni?
Csatlakozom. Autót vezetni kb 2 alkalom is elég volt megtanulni.
Közlekedni forgalomban... hát az májustól októberig, egy buktával.
Jó pap is holtig tanul. Ez úgy van szerintem, hogy egyre jobban vezet az ember. Innen ketté szakad az út, van aki megmarad egy lavírozós szinten, a másik meg mindig újat akar tanulni. A görbe ível felfele, aztán valahol 50 (életév) környékén elkezd meredeken zuhanni. Az embernek csökkennek a reflexei, fáradékonyabb lesz, és egyre több hibát vét.
El lehet sajátítani a gépkezelést, meg ismerheted a KRESZ-t, de mindig tanulsz valami újat. Én soha nem mondom azt magamról, hogy milyen jó pilóta vagyok, ha más elismer, jól esik, de érzed azt, hogy minél többet tanulsz, mindig rájössz arra, hogy akár egy éve is mennyivel rosszabb voltál. Szerintem. Az a "tudás" amit az iskolában magadra szedsz, az 0. De ez természetes, mindenki így van vele. Ott nem tanítanak meg vezetni, csak közlekedni, sajnos sokan megmaradnak azon a szinten és azt hiszik magukról, hogy jók, biztosan fogsz ilyenekkel találkozni az utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!