Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt tanultatok...

Mennyi idő alatt tanultatok meg vezetni?

Figyelt kérdés
Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy a szabályokat mennyi idő alatt tanultátok meg, váltani és biztonságosan vezetni, néptelenebb helyeken. Persze az is érdekel, hogy forgalomba mikor tudtatok nyugodtan vezetni.
2011. jún. 21. 23:25
 1/5 anonim válasza:
Hmm.. magát az autót "vezetni" azt pár óra alatt szüleimmel annó, viszont a jogsi az 3-4 hónap volt az elméleti tanfolyam kezdetétől az okmány megkapásáig. Más kérdés a "közlekedés" megtanulása, mert az évekbe telik :D:D
2011. jún. 21. 23:44
 2/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, 2X kimentem apámmal egy eldugott földes útra és megtanultam mi hol van,váltani és egész jól eldöcögtem. Nekem kb 4-5 hónap volt kresszel együtt a jogsi megszerzése. Közúti közlekedés pedig évek folyamán jó sok tapasztalattal és élménnyel, mert az mindig van, el lehet sajátítani.Hajrá:)
2011. jún. 22. 00:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Csatlakozom. Autót vezetni kb 2 alkalom is elég volt megtanulni.

Közlekedni forgalomban... hát az májustól októberig, egy buktával.

2011. jún. 22. 11:24
 4/5 T5- ***** válasza:

Jó pap is holtig tanul. Ez úgy van szerintem, hogy egyre jobban vezet az ember. Innen ketté szakad az út, van aki megmarad egy lavírozós szinten, a másik meg mindig újat akar tanulni. A görbe ível felfele, aztán valahol 50 (életév) környékén elkezd meredeken zuhanni. Az embernek csökkennek a reflexei, fáradékonyabb lesz, és egyre több hibát vét.

El lehet sajátítani a gépkezelést, meg ismerheted a KRESZ-t, de mindig tanulsz valami újat. Én soha nem mondom azt magamról, hogy milyen jó pilóta vagyok, ha más elismer, jól esik, de érzed azt, hogy minél többet tanulsz, mindig rájössz arra, hogy akár egy éve is mennyivel rosszabb voltál. Szerintem. Az a "tudás" amit az iskolában magadra szedsz, az 0. De ez természetes, mindenki így van vele. Ott nem tanítanak meg vezetni, csak közlekedni, sajnos sokan megmaradnak azon a szinten és azt hiszik magukról, hogy jók, biztosan fogsz ilyenekkel találkozni az utakon.

2011. jún. 22. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:
igen a többség attól, hogy megszerzi a jogsit még nem tud rendesen közlekedni. (a maradék meg hipertehetséges és autósportra született)
2011. júl. 7. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!