Mennyit tanultatok a kreszvizsgára?
Én letöltöttem a tesztet és azon gyakoroltam, ha jól emlékszem 4szer megcsináltam vizsga előtti napon és ennyi.
Volt olyan amit tippeltem mert nem tudtam.
Összességében nagyon keveset tanultam rá, de az az érdekes mikor vezetek szinte minden eszembe jut de amúgy nem.
Nem bíztam a véletlenre.
Kb 3szor átolvastam a könyvet, és kb. 200 véletlen tesztsort csináltam végig, illetve az összes témakörön végigmentem egyszer. A végére már betéve tudtam a kérdések 90%át. Ennek sok értelme nem volt, mert ettől még a szabályok életbeli alkalmazását nem tudod.... Attól függetlenül jó móka volt. kb 6-7 perc alatt meglett 100%al a vizsga.
A KRESZ könyvből tanultam, nem teszteztem - mivel hétközben meló, így 2 hétvégét szántam rá, kb 3X olvastam el a könyvet, először csak érdekességképpen, másodszorra odafigyelve, harmadszorra pedig, mintha a Szózatot tanulnám :D
Május végén csináltam a KRESZ-t, a banda felét kivágták, nekem elsőre meglett, a rendőri karjelzéseket meg még mindig nem tudom... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!