Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hatvan -Ipari park-21-es út,...

Hatvan -Ipari park-21-es út, nem kell autópálya díjat fizetni?

Figyelt kérdés

Bp-ről Salgótarján felé a GPS a pálya felé terelne Hatvan előtt. A régi program nem tette ezt. A kerülő út ingyenes ?

Nem szeretnék 2 Km-ért büntit kapni. Kössz

2013. nov. 14. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az M3-as a 21-es úttól a 32-es útig ingyenes. Ha az ipari park alatt a Boscht és környékét érted, ami elérhető a Kerekharaszti pihenőn keresztül, akkor az a szakasz az M3-on fizetős.
2013. nov. 14. 09:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Viszont a pálya mellett végigfut egy elkerülő út, végig 60-as korlátozással, viszonylag kevés forgalommal, ami a turai elágazást (Hatvannak a Pest felőli végét) köti össze a 21-essel (a bevásárlóközpont-park felé).
2013. nov. 14. 09:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul gondoltam,mert nem mentem arra,hiába "javasolta" a Gps. Úgy gondoltam,hogy arra a pálya van. Ezek szerint van egy hatvant elkerülő út ? Gondolom a Tesco környékén jön vissza a 21-esre ?.
2013. nov. 14. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Pontosan. A bevásárló-parkból kivezető út egy körforgalomba torkollik, ott tudsz kimenni a 21-esre, az elkerülő útra, vagy a belvárosba.
2013. nov. 14. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Kicsit negatív leszek, de igazából ha az ember nem csak bután követi a GPS-t, hanem a táblákat is figyeli, akkor lejött volna, hogy a GPS egy nem fizetős elkerülőre akar rávinni, mert kint van a "21 Salgótarján" felirat, "Útdíj" vagy "Matrica" kiegészítés nélkül. Én is pontosan így tanultam meg, hogy van elkerülő.
2013. nov. 14. 13:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi ,"nem halok meg hüjén" ? / zöldek mentek /
2013. nov. 14. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!