Autópálya matrica nélkül mentem M6-on egy keveset utána vettem matricát (ekkor jutott eszembe, hogy nincs) számíthatok-e büntetésre?
Tegnap mentem Pécsre, elhagytam az Érdi emelkedőt M6-on, utána jutott eszembe, hogy nincs matricám, lehúzódtam, és vettem egyet sms-ben, számíthatok-e büntetésre?
A válaszokat előre is köszönöm!
A matrica vásárláskor nem csak dátumot regisztrálnak, hanem időpontot is. Ugyanígy a lejáratkor is figyelni kell.
Természetesen megbüntethetnek, és nem is olcsó. Inkább járj a régi 6-oson, ha gond matricát venni, mert ez így nagyon drága lehet.
Az megtörtént kb. 10 másodperccel a fizetős szakaszra felhajtás után!
Köszi a választ!
Nem. Teljesen jót vettünk. A büntetés jogos volt, mert az ellenörző kameránál még nem volt érvényes matricánk.
A büntetésről tájékoztató levélben pedig szerepelt, hogy melyik időpontban hol melyik ellenőrző pont szerint nem volt érvényes matricánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!