Honnan tudom, hogy kell -e autópálya matrica egy útszakaszra?
Ha magyarországi autópályáról van szó:
Köszönöm. 20 éve van telkünk Biatorbágyon, mindig az M0-on mentünk. Történt ott változás, hogy kell fizetni? Mert ma először kimentem a telekre a saját autómmal és nem tudom.....
Eszembe sem jutott, hogy fizetős lenne.....
Csepel-fel M0-ra, majd 1-es úton végig, azaz nem fordultam le az M7-e felé, sem M1-re Győr irányában. Az outletnél lejöttem Biatorbágyra. Visszafele ugyanúgy. Csepel irányában mentem hazafelé.Itt kellett volna fizetnem?
M1 ap. Biatorbágy és M0 autóút között (csak Budapest felé) 18 - 16
Szerintem ingyenes, nem kell fizetned azon az útvonalon.
csak Bp. felé????
Csepelről mentem fel az M0-ra, nem fordultam le az M7-en, sem az M1-re Győr felé, 1-es úton mentem Biatorbágy felé. Gondolom, ez a szakasz is ingyenes, nem? hisz eddig az volt. volt változás ezen az úton? merthogy autópályává alaktották, 4 sávos a legtöbb helyen....
ezen a videón 7:12-nél lefordul az autó, én itt továbbmentem az 1-es úton, majd nemsokkal utána lefodul az út Biatorgyágy vagy Budaőrs irányában. Szóval az M0-án mentem a videó szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!