Ma felhajtottam Debrecennél véletlenül az autópályára, a következő kb.2 km után sikerült, lejönnöm, de nem volt autopálya matricám. Ha most utólag veszek egyet, azzal megoldom, hogy ne büntessenek meg?
csak akkor büntetnek meg,ha pl lefényképeztek,
-lefényképeztek ?
Attól függ merre hajtottál fel az autópályára. Debrecennél van egy elég hosszú ingyenes szakasz a 37-es km-től ( 354 sz út,Debrecen - Józsa ) egészen a 4-es útig. Ha csak két km-t mentél , akkor gyanítom ezen a szakaszon kolbászoltál, mert a fizetős szakaszon a következő kijárat az 13km-re van.
Így , ha a fentiek igazak rád - már pedig biztosan igazak - akkor semmi teendőd nincs , az a szakasz ingyenes volt.
Elsőnek, nem tudom, hogy lefényképeztek e.
Másodiknak, Nyíregyházáról jöttem, aztán balra kellett volna fordulnom a főút fele, Debrecennek, de azt elnéztem, akkor ott már nem akartam kapkodni, aztán mentem a Debrecen nyíl fele, ami felvitt az autópályára, aztán a Metrónál jöttem ki, az pedig azt hiszem Józsa fele van. Lehet igazad lesz, hát úgy legyen.
Biztos, hogy így lesz, itt is írják:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!