Hány órát tudok vezetni folyamatosan?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy külföldre,kisebb megállásokkal pl.tankolás,kávézás,ebédelés.Hány órát tudok vezetni így folyamatosan?2013. nov. 10. 10:47
1/13 anonim válasza:
Amennyit bírsz. Mi azt honnan tudjuk?
2/13 anonim válasza:
Hat en nyomtam mar le 1800km-t,16h alatt ket megallassal,de nem jo ezzel kiserletezni mert baj is lehet belole!!
3/13 anonim válasza:
Én amikor mentem Spanyolországba (2000km) kisbusszal a vezető egybe lenyomta az egészet, csak hugyozni meg tankolni álltunk meg.
4/13 anonim válasza:
Én egy 4-500 km után már bárhova kívánom magam, csak autóba nem...
5/13 Sinead válasza:
Tanulóvezetőként volt hogy egy nap levezettem 4-500 kilométert. Ebben volt országút, autópálya és város.
6/13 anonim válasza:
Apukám Németország Stuttgart - Görögország Athénig levezetett 2500km megállás nélkül. Azt mondta a végén már embereket hallucinált.
7/13 anonim válasza:
Persze, 2500km-t megállás nélkül...hjajj :)
Nem tudom mennyit bírok folyamatosan, nekünk 4,5 óra után meg kell állni :)
8/13 anonim válasza:
De megállással.. De gondoltam nem számolom bele az 5 perces pisi szüneteket.
9/13 anonim válasza:
Jó, lehet én vagyok hitetlen. Ha 100-as !átlag!tempót megy, akkor az az út 25 óra. Hagy ne higgyem már el, hogy 25 órát lenyomott 5-6 pár perces pisiszünettel.
10/13 anonim válasza:
Oké ne hidd el.. nekem m1. És ha jártál volna Németországban, tudnád, hogy ott nem 100-as tempó a megszokott, így mi is 200 felett mentünk végig. Meg gondolkozhatnál is, hogy miért nem álltunk meg.. Athénba mi is található? Kikötő.. nem akartuk lekésni a hajót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!