Az elsősegély vizsgánál a bábu lélegesztetésekor miket kell mondani?
Figyelt kérdés
Én úgy halottam,hogy akkor kell elmondani azt,hogy a helyszín biztosítása ,1-sö segitségkérés eszméletlenség vizsgálat telefon stb.Vagyis egy kész kis beszámolót is hozzá kell-e fűzni?Debrecenben vizsgázom.2009. nov. 16. 16:38
1/8 anonim válasza:
Odahajolsz, belefújsz, aztán jó hangosan elkiáltod magad:
"1-2-3 MUKODJ!!"
2/8 anonim válasza:
Nem azt nem kell, azt majd csak akkor kell mikor már tételt húzol. Viszont miközben csinálod a baba fújását mond hogy mit csinálsz!!! pl mellétérdelek és a feje fölé hajolok, majd elfordítom a fejemet a hasa felé és nézem hogy emelkedik-e a hasa és hallgatom hogy jön-e levegő a száján stb...
4/8 anonim válasza:
SZANITÉC! SZANITÉC!
vagy
Medikopter egyegyhét a müncheni tornynak!
5/8 anonim válasza:
Ááááá,besz@rtam az első válaszon:))
6/8 anonim válasza:
odamész,
Jó napot kívánok ,hogy hívják????
Aztán mivel nem szólal meg Hallja amit mondok??
Az a lényeg,hogy bizonyosodj meg róla hogy nincs magánál.Legalábbis én így tanultam.
7/8 A kérdező kommentje:
Sikeres vizsgát tettem:))))
2009. nov. 18. 17:43
8/8 anonim válasza:
Gondolom nem nekünk köszönhetően:P Grat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!