Hogyan lehetnék urrà a bennem lévo stresszen? Bovebben lent!
Pl:
- rakj be zenét és énekelj!
- járjál nyugodtabb helyekre vezetni gyakorolni, mert jogsivala kezedben lefulladozni elég égő!!
- gyakorolnod kell az elindulást, a kikaparást, és a fékezés közbeni kormányzást! Erre a legjobb valami salakos vagy földes nagy sík terület ahol nincs árok!! Mert ha megtanulod a határokat akkor már érezni fogod hogy mikor mennyit kell odalépni!! Nyugi mert a kocsinak nem lesz ennyitől baja!
- kevés az a napi 10 - 20 km, és ilyen bénázással saját magadat is veszélybe sodorhatod!!
Kedves mindenki!! koszonom a biztatàst és a tippeket!! ma màr munkàba menet és jovet,kiprobàltam az àltalatok javasolt modszert,azaz: zene ki és totàlisan csak a motor hangjàt figyelem!! ugy tunik ez bevàllt :)) mert igy màr érzem és hallom,h mikor kezd ugymond 'fuldokolni' a motor és igy tobb gàzt adok!! szoval ma tok jol ment és nem is stresszeltem!! :))) koszi nektek!!
Az utolso hozzàszolonak pedig azt uzenem,h szerintem semmi égo nincs abban,h vki (viszonylag) friss jogsival lefullad ill.aprobb hibàt ejt,mert hiszen tudjuk,h a kotelezo 30ora vezetés alatt,senki nem tesz szert megfelelo rutinra!! viszont ha meg mi (akik kicsit még bénàskodnak) sose megyunk forgalomba,akkor rutint se tudunk szerezni,nem?? ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!