Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha utálok...

Mit csináljak, ha utálok menni vezetni, mert egy s*gfej az oktatóm?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz természete van az oktatómnak, nem szeretek hozzájárni, mivel állandóan kiabál. Emiatt rengeteget parázok vezetés előtt\közben is. Én olyan vagyok, hogy nekem többször el kell mondani, meg nem szándékosan nem csinálom amit kér. Egyszerűen a suli lefáraszt teljesen agyilag, és akkor még utána menjek 2 órát vezetni...

Átmenni másik oktatóhoz meg nem akarok, mivel már ez a 2. oktatóm. Az első oktatómat azért hagytam ott, mert nem tudott 3 hétig betenni vezetni, inkább váltottam. De most vele sem vagyok megelégedve. Most mit csináljak?

2013. okt. 13. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Válts oktatót. Csak most próbálj alaposan tájékozódni, mielőtt elhamarkodottan döntesz.
2013. okt. 13. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Általában kiosztanak rád egy oktatót, nem a te döntésed. Meg aztán mégis kitől tájékozódsz, az iskola úgyis azt állítja minden oktatójáról, hogy a megtestesült türelem...

Ha még van sok óra hátra, válts oktatót iskolán belül. Ez csúszással fog járni, de megéri. Remélhetőleg jobbhoz fogsz kerülni. Viszont, ha már csak pár órád lenne, bírd ki vele valahogyan, vizsgán már úgysem fog számítani ki ül melletted.

2013. okt. 13. 19:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem döntöttem elhamarkodottan. Őt egy ismerősöm ajánlotta az autósiskolán belül. Valahogy nem említette meg ezt a dolgot.

De most tényleg nem tudok vele mit kezdeni. A tegeződést nem ajánlotta fel, pedig nem idős. Nem is közvetlen velem szemben, inkább benyomja a rádiót, mintsem hogy dumcsizzunk, hasonlók... Csodálkoznék ha lenne kedve valakinek így vezetni.

2013. okt. 13. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja és kb. 14 óránál tartok.
2013. okt. 13. 19:44
 5/6 szokratesz ***** válasza:
0%
Írod, hogy Neked többször el kell mondani valamit, hogy megértsd és végre hajtsd. Ez egy elég érdekes és lényeges mondat. Nem kéne abbahagyni inkább és csak gyalogolni meg tömeg közlekedni ha ennyire nehéz megérteni egyszerű dolgokat? Csak úgy a többi közlekedő ember védelmében.
2013. okt. 13. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok és a második válaszolónak írom (ha már kötekedni szeretne), hogy tévedsz, mivel nem biztos, hogy úgy osztják ki az oktatókat, LEHET kérni is, ugyanis én is úgy kértem anno az enyémet. Tájékozódni pedig nem az iskolától kell (bár azt hittem ez evidens), hanem ismerősöktől... Bár a kérdező azt írja, hogy ezt is tette. Szerintem több embertől kellene érdeklődni, nem egytől és válthatsz sulit is, nem kerül pluszba és egyszerű is. Én is sulit váltottam, ott azt az oktatót kaptam, akit kértem és nem bántam meg egyeltalán. Mi az, hogy tanulónál rádiót hallgat? Az én oktatóm be sem engedte kapcsolni... Így hogy lehet normálisan kommunikálni? Sztem válts.
2013. okt. 14. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!