Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha adok plusz pénzt a vizsgabi...

Ha adok plusz pénzt a vizsgabiztosnak, garantál a jogsi vagy csak elnézőbbek kicsit?

Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 19:56
 1/8 A kérdező kommentje:
bocs, garantált
2013. szept. 29. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Az utóbbi, legalábbis nagyon remélem, hogy mindenhol ez van. Közveszélyesen bénázókat ne engedjenek már át... Nálunk azt hallottam, ha nagy hibát vét valaki, akkor természetesen meghúzzák és visszakapja a pénzt.

Lehet, hogy pénzzel könnyebb útvonalat is kap az ember, nyilván elnézőbbek, de a súlyos dolgok azért bukást jelentenek.

2013. szept. 29. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Kivéve, ha a vizsgabiztos elég becsületes ahhoz, hogy feljelentsen téged megvesztegetésért, akkor néhány évvel kitolódhat a vizsgaidőpont. Viszont közben jó sok időd lesz gondolkodni a dolgokon... :)
2013. szept. 29. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is óva intenélek a vesztegetéstől, ugyanis az egész életedet elronthatod vele, ha peched van és egy becsületes arcot fogsz ki. A börtönéveket ugyanis nehéz kimagyarázni egy állásinterjún...
2013. szept. 30. 08:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha én lennék a vizsgabiztos, jóindulatúan nem jelentenélek fel vesztegetésért, mert nem akarnám tönkretenni az életed, viszont mindenképpen megbuktatnálak, nyilván jól megszívatva téged a vizsgán, és soha nem mennél át nálam, az biztos, valamint az általam becsületesnek vélt kollégáknak is elújságolnám a dolgot, hogy náluk se mehess át.
2013. szept. 30. 11:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tanulj meg rendesen vezetni, ne pedig vesztegetéssel akarj jogsit szerezni!
2013. szept. 30. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem garantált, ha fatális hibát követsz el ugyanúgy meghúznak. De ez valószínűtlen, mert az oktatód simán belenyúlhat a vezetésedbe mintha egy sima órán lennél és a biztos egy szót sem fog szólni.

Egyébként ne is próbálj te adni pénzt a vizsgabiztosnak, tőled nem fogja elfogadni. Ha ilyet akarsz csinálni, előbb az oktatóddal beszélj.

(Direkt kihagytam a válaszból hogy szerintem ne fizess, illetve legyél tisztességes, mivel nem ez volt a kérdés.)

2013. szept. 30. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem vagyok béna vezető egyáltalán, de elsőre olyanokért húzott meg a VB, amit kicsit sem éreztem jogosnak. Pl. jobbkezes utcában álltam, és balról jött egy kocsi nagy sebességgel, én azért nem mentem ki elé, mert nem lassított, nem akartam ütközni, mégis kaptam ezért hibapontokat. Vagy pl. szerinte túl későn indexeltem parkolás előtt, holott a manőver megkezdése előtt kitettem az irányjelzőt. Szóval ilyen mondvacsinált hibák voltak és sehogysem tudom bizonyítani, hogy nekem volt igazam. Az oktatóm szerint is tök jól és biztonságosan vezetek, de ha akarnak beletudnak kötni abba is, akinek 20 éve van jogsija...

2013. szept. 30. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!