Mennyit fizettél a városi vizsgádért (vizsgabiztosnak)? elsősorban pestiek válaszoljanak
Én semennyit...
Inkább költötted volna a 30K-t még vezetési órákra ha ennyire nem bízol magadban. Hasznosabb lett volna.
akkor elmondom mi volt nálam!
elsőre úgy buktam el, hogy minden szart (pl túl gyorsan mentem, nem vagyok elég körültekintő ilyenek) kitaláltak hibának. a végén csak lestem, hogy megbuktattak. pedig jól vezettem és elhittem hogy képes vagyok rá! ez olyan dolog hogy ha akarnak meghúznak, ha te vagy a vettel akkor is! ezt a korrupciót a fiatalok ismerik jobban. könnyen fikáztok, akik nem voltak még ilyen sakkmatt helyzetben! és minimum 20 ezerért vettem pluszórát! ja és tudok vezetni, fél éve szinte csak vezetek, mióta megvan a jogsim!
arra voltm kíváncsi, hogy aki adott pénzt mennyit adott, ez volt a kérdés. nem az, hogy mi a véleményetek erről. magasról szarom le a véleményeteket, tájékozatlanok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!