Mi történhet azokkal a biciklikkel, amiket ellopnak?
Én ugyan nem szoktam kerékpárt lopni, de feltételezem hogy aki igen nem valami nagy inteligenciával rendelkezik, esetleg erősen ittas állapotban teszi ezt. Tehát elképzelhető hogy valamelyik bokorban köt ki a kerékpár.
De aki meg bűnöző szinten csinálhat ilyet, biztos eladja egy távolabbi helyen.
Kerékpárt nem ittasan lopnak.
Egyébként leggyakrabban a szomszéd települések valamelyikére viszik át eladni
,,apukám lefestett egyet anyunak" :'DDD
Egyébként meg bosszúból :D
itt nálunk volt olyan h ellopták a srác 500 ezret érő új bicóját és a síneken találták meg.. de semmi naja nemlett szerencsére mert a rendőrök előbb találták meg mint a vonat :D
Figyi, szerintem a kopasz vázam drágább a te komplett bringádnál...szóval igen, elég csak ha elhiszed hogy szétszedik, és darabokban adják el...
de például triálbringát egybe újonnan nem is nagyon tudsz kapni. A boltban szerelik neked össze, (vagy te magadnak) az általad kiválasztott alkatrészekből...
21:23 vagyok
csak részben sikerült meggyőznöd (elsőre amolyan alap brigákra vonatkoztattam a kérdésemet) de komolyabb bringáknál már elhinném a dolgot. de akinek olyanra van pénze, miért kisérletezne egy kéz alóli "mittudoménmilyen" alkatrészel. inkább egy biztoshelyről, egy eredeti alkatrészre szavaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!