Mi történik akkor ha nem a kategóriádra való motoral mész? Menyire büntetnek a rendőrök érte? Mi történhet ha le bukunk?
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 20:18
1/6 anonim válasza:
Mármint pl 125/50? vagy ha pl moped jogival rendszámost vezetsz? De minimum jogsi elvétel + 100-200 ezer büntetés. A 125/50ért mégjobban megszivatnak ha jól tudom...
2/6 anonim válasza:
hm, gondolom van egy 50 es ogsid, 15-16 körül lehetsz
ha nagyobb motort veszel akkor inkább terepre ott nem lesz gond, vagy utcára vigyázva , környéktől is függ:)
egyébként rendőre válogatja , van aki az olajtartály űrtartalmát keveri a motoréval:)
csak okosan...
am ha feljebbi kategória ra van jogsid akkor is inkább a kw-t kell figyelni mivel ez is korlátozva van kategóriánként:)
3/6 A kérdező kommentje:
A1 Jogsim van azért kérdeztem mert találtam 250 gépekből 11kw-at és arra lennék kíváncsi hogyés mint.
2009. aug. 12. 12:14
4/6 anonim válasza:
a kW számít, ha a papiron 11kW van és te addig vezethetsz akkor a rendőr nem szólhat érte
5/6 anonim válasza:
Havernak 1100as gixere van 11kw-ra vizsgáztatva :D
6/6 A kérdező kommentje:
Azzigen és azt hogy?:O
2009. aug. 15. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!