Nem irattam át az autót 2 hónapja, de van róla igazolásom. Mi történhet?
Tisztelt válaszadók,az alábbi lenne a történet.
Vásároltam egy használtautót kb. 2 hónapja.
A vásárlás után 10 nappal bementem az okmányirodába,hogy átirassam,de a törzskönyvét elhagytam régebben,így azt mondták,ott,hogy nem kell még átiratnom,mert elkezdik "köröztetni" a törzskönyvet,majd ha nincs meg,akkor átirathatom. Azt mondták,hogy 1 hónapra rá érdeklődjek,mi a helyzet,illetve mehetek átiratni a járművet.
Közben adtak egy pecsétes igazolást,hogy azért nincs átiratva a gépjármű,mert nincs meg a tk. keresik stb.,teljesen hivatalos,elfogadják a rendőrök is.
Közben viszont,kijött egy olyan gáz és villanyszámlám,hogy mindenem elköltöttem és egy jó ideig nem is leszek újra a toppon anyagilag,tehát messziről kerülöm az okmányirodát.
A kérdésem az lenne: Mi fog történni?
-Megállít a rendőr és talán elhiszi,hogy még mindig procedura van stb. Ő mit tehet?
-Illetve az okmányiroda és társai mit tehetnek?
Kapok-e valamilyen bírságot?
A közeli 2-3 hónapban nem nagyon tudom átiratni,mert csak az eredetiségi 20 ezer,a tk,forgalmi 12 és az átirás is 30 ezer.
Nagyon szépen köszönöm válaszaikat!
Nagyon szépen köszönöm a választ! :)
Hasznosnak ítéltem,és valóban köszönöm.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!