Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Buszbérlet Győr-Szeged buszra?...

Buszbérlet Győr-Szeged buszra? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Gondolom mint a helyi járatoknál úgy a távolságin is van olyan hogy éves bérlet .. valami ilyesmi érdekelne..
2009. nov. 4. 03:54
 1/4 anonim ***** válasza:

3 féle bérlet van:

Diákbérlet (90%-os), az akár Győr és Szeged között is váltható, de vajon megéri-e? (Ha minden héten hazajársz, még akkor sem biztos, hogy megéri!)

Van vonalbérlet, ezt ekkora távolságra már nem adják ki. (csak 200km-ig)Ezek csak akkor érik meg, ha havi 40-szer utazol, vagy fizeti a céged.

És van területi bérlet meg országos. Ezek az egész országra érvényesek, de nagyon drágák, ha ilyent vennél, akkor lebeszélne a pénztáros, az 100%. (egymilló forint körüli árba vannak, ha jól tudom)

2009. nov. 8. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Megtaláltam: 111 300 Ft az országos. (egy hónapra) Úgy látszik, már éveset nem is adnak ki, mert ki venné meg. (amúgy az 10-szer ennyibe, tehát egymillió, egyszázezerbe kerülne.
2009. nov. 8. 13:27
 3/4 A kérdező kommentje:
hú..köszi. hát valami olcsóbbra számítottam... mert akkor többet tudnék találkozni a párommal ...:(
2009. nov. 8. 17:53
 4/4 anonim válasza:
Szegény:( Remélem azért összejön valahogy:)
2010. febr. 4. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!