Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha benzint petróleummal...

Tandráska kérdése:

Ha benzint petróleummal keverem, megy vele az autó?

Figyelt kérdés
Kaptam ajándékba 300 liter petróleumot, és nem tudom mit kezdjek vele :)

2013. aug. 31. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

300 literrel sok sok kerti partin tudsz fáklyákat üzemeltetni! Tegyél bele egy kis szinező anyagot, és add el lámpaolajnak! Egy literért a Praktikerben 1500 Ft-os is van pofájuk elkérni, de a tescoban akcióban 499-ért meg lehet venni. Bár a szezonnak idén vége, de még tanyákon érhet valamit, ahol petróleum lámpákat használnak! Az MTZ is elketyeg vele, de benzines jármű eldugul tőle!

Szerintem.

2013. aug. 31. 15:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
esetleg 80% benzin 20% petróleummal elmenne. ESETLEG!
2013. aug. 31. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Benzinbe ne tegyél petróleumot.

Régebben a dízelekbe tankoltak télen dermedésgátlóként, amikor még nem voltak adalékosak a kutaknál az üzemanyagok.

Szerintem műhelyebe próbáld elsütni, vagy motorosoknak lánc mosásra kitűnően alkalmas. Én is vennék vagy 10 litert ha nem kell érte messze menni. Tudnék néhány motoros barátomat mozgósítani akik szintén betankolnának belőle. szerintem az egyharmadát már virtuálisan el is felejtheted....

2013. szept. 1. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
2013. szept. 1. 15:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát ha eljöttök érte Erdélybe, Székelyudvarhelyig, akkor olcsón adom :)
2013. szept. 3. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ott keményebb hidegek vannak, jobban szükség lehet a dízelekbe rá mint nekünk 800 km nyugatra.

Amúgy is -sajnos- ritkán járok arra felé.

Szép helyen laksz, csak nagyon kemény az élet ott.

2013. szept. 4. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!