Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, terror az utakon?

Mit tegyek, terror az utakon?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt gond, nem féltem se ha hátul ültem, se ha az anyos ülésen. Kb 2-3 hete viszont halál félelmem van.ebbe csak az a gáz hogy most tanulok jogsira. Nem történt semmi baleset,nem értem miért jött elő ez a pánik szerű dolog. Valahogy ugy érzem nem menne a vezetés se...

Egyáltalán van értelme igy folytatni a tanulást? Lehet ( vagy inkább biztos?) Hogy az utakon is majd bepánikolok?

2013. aug. 30. 21:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia! Ugyanebben cipőben járok, én is a fiam miatt tanulok vezetni, hasonló okokból. Én még sosem gyakoroltam előtte sem, és egyelőre autónk sincs, a férjem nem is vezet. :(

2. alkalommal már forgalomban voltunk, azt sem tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány. Aztán rájöttem, hogy egyelőre minimális a felelősségem, így 3. alkalommal már figyeltem is :) Egyelőre irtó távolinak tűnik a vizsga, mert nekem jóval lassabban megy, mint az átlagnak. Annyi mindenre kell odafigyelni, annyi minden miatt buktathatnak..Úgy vagyok vele, hogy vannak pótórák - persze idő és pénz - de a cél érdekében. Ha meglesz a jogsim, akkor is eleinte inkább éjszaka gyakorolnék egyedül, vagy nappal egy jó vezetővel, a gyerek(ek)et egy ideig nem fuvaroznám jogsi után sem! Na de ettől még távol vagyok..

Te hányszor voltál eddig?

És fel a fejjel, menni fog, csak akard!!!

2013. aug. 31. 07:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanmár hölgyeim!!! Fel a fejjel. Annyi mindenre tudtok koncentrálni, nehogy már a vezetés essen ki közülük. Igaz nap, mint nap látni béna női sofőröket, de ez a férfiakra is igaz. Az autó az egy fémhalom. Aminek te mondod meg (és csakis te), hogy mit csináljon. Amikor beülsz vállalod a felelősséget a kôzlekedés többi résztvevője és az utasaid iránt. Azért alakult ki sokakban ez a "jajj de bonyolult a vezetés" szindróma, mert mielőtt rálépnek a jogosítványhoz vezető útra mindenhol ezt hallják. Ne felejtsd el, hogy az autót te irányítod és nem az autó téged. Minden pillanatban figyeli az utasításaid és követi azokat. Ha lassabban szeretnél menni, akkor lasaítasz és biztonságban érzed magad. A többiek meg ne érdekeljenek, hogy dudálnak stb, ez csak erre a balkánon szokás. Fejlettebb kultúrákban inkább segítik egymást az emberek. Szóval NOPARA, azért jársz tanfolyamra, hogy megtanuld. Az meg, hogy elkezdtél félni a férjed mellett vagy a férjedbe vetett bizalom megingásáról szól vagy arról, hogy most úgy érzed bonyolult vezetni (mivel most kezdted) és nem tudod elképzelni, hogy más hogy birkózik meg vele. Holott ha belejössz te is meg fogsz birkózni vele!
2013. aug. 31. 09:26
 13/18 anonim ***** válasza:

"2: Bocsánat a hibás szó miatt,de most hogy kioktattál esetleg válaszolnál a kérdésemre?"

Ott a válasz is!

2013. aug. 31. 12:37
 14/18 A kérdező kommentje:
Láttam. Meg is köszöntem.
2013. aug. 31. 13:01
 15/18 A kérdező kommentje:
Már 4 órán voltam, átlag 8-10 hibám van a 40 kérdésből. A tanár szerint elég jol haladok.mikor mondtam neki ezt a problémát, azt mondta ez csak egy ideig tart, ne aggódjak. Remélem igaza lesz.
2013. aug. 31. 13:03
 16/18 anonim ***** válasza:

#12: nagyon aranyos vagy! :) Én is valóban tudok figyelni egyszerre sok mindenre, az autó azért mégis másabb. Persze bevésem, amit írtál :)

Kedves Kérdező! Én a 6. órán vagyok túl, de ez a 40 kérdés nekem nem vili. ? Milyen 40 kérdésről van szó?(11. válaszoló vagyok).

2013. aug. 31. 14:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Olaszországban élek és itt rakom le a jogsit. Itt 40 kérdésből kell max négy hiba hogy átengedjenek.
2013. aug. 31. 19:06
 18/18 anonim válasza:
Szia,ne felj, elmulik, csak probald meg lenyugtatni magad.A tobbieknek meg akik arra biztatnak, hogy ne is szerezz jogsit: mekkora bunkok vagytok!!!
2013. szept. 17. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!