Mit tegyek, terror az utakon?
Eddig nem volt gond, nem féltem se ha hátul ültem, se ha az anyos ülésen. Kb 2-3 hete viszont halál félelmem van.ebbe csak az a gáz hogy most tanulok jogsira. Nem történt semmi baleset,nem értem miért jött elő ez a pánik szerű dolog. Valahogy ugy érzem nem menne a vezetés se...
Egyáltalán van értelme igy folytatni a tanulást? Lehet ( vagy inkább biztos?) Hogy az utakon is majd bepánikolok?
Szia! Ugyanebben cipőben járok, én is a fiam miatt tanulok vezetni, hasonló okokból. Én még sosem gyakoroltam előtte sem, és egyelőre autónk sincs, a férjem nem is vezet. :(
2. alkalommal már forgalomban voltunk, azt sem tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány. Aztán rájöttem, hogy egyelőre minimális a felelősségem, így 3. alkalommal már figyeltem is :) Egyelőre irtó távolinak tűnik a vizsga, mert nekem jóval lassabban megy, mint az átlagnak. Annyi mindenre kell odafigyelni, annyi minden miatt buktathatnak..Úgy vagyok vele, hogy vannak pótórák - persze idő és pénz - de a cél érdekében. Ha meglesz a jogsim, akkor is eleinte inkább éjszaka gyakorolnék egyedül, vagy nappal egy jó vezetővel, a gyerek(ek)et egy ideig nem fuvaroznám jogsi után sem! Na de ettől még távol vagyok..
Te hányszor voltál eddig?
És fel a fejjel, menni fog, csak akard!!!
"2: Bocsánat a hibás szó miatt,de most hogy kioktattál esetleg válaszolnál a kérdésemre?"
Ott a válasz is!
#12: nagyon aranyos vagy! :) Én is valóban tudok figyelni egyszerre sok mindenre, az autó azért mégis másabb. Persze bevésem, amit írtál :)
Kedves Kérdező! Én a 6. órán vagyok túl, de ez a 40 kérdés nekem nem vili. ? Milyen 40 kérdésről van szó?(11. válaszoló vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!