Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, terror az utakon?

Mit tegyek, terror az utakon?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt gond, nem féltem se ha hátul ültem, se ha az anyos ülésen. Kb 2-3 hete viszont halál félelmem van.ebbe csak az a gáz hogy most tanulok jogsira. Nem történt semmi baleset,nem értem miért jött elő ez a pánik szerű dolog. Valahogy ugy érzem nem menne a vezetés se...

Egyáltalán van értelme igy folytatni a tanulást? Lehet ( vagy inkább biztos?) Hogy az utakon is majd bepánikolok?

2013. aug. 30. 21:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%

Csak akkor félsz ha nő vezet?

Mert akkor én is félek.

2013. aug. 30. 21:25
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi ebben a terror? Ki terrorizál kit? Tisztában vagy a szavak jelentésével, vagy csak egymás után írod azokat, mint a bulvár lapokban?

Terror:

- Rémuralom.

- Erőszak, erőszakos cselekedet vagy eljárás.

- Megfélelmlítés (testi erővel, érzelmi vagy erkölcsi kényszerítéssel.)

2013. aug. 30. 21:26
 3/18 anonim ***** válasza:

Még valami: Ha félsz az úton, akkor ne vezess, hidd el mindenki jobban jár! A megmaradt pénzből sok buszbérletet lehet venni!

Tényleg: miért érzi mindenki kötelezettségnek, hogy jogosítványt szerezzen? Te is tök jól kibírtad nélküle legalább 17 évig, és van aki kibírja élete végéig, főként ha alkalmatlan.

2013. aug. 30. 21:30
 4/18 A kérdező kommentje:

1: én vagyok a nő, a férjem jol vezet.

2: Bocsánat a hibás szó miatt,de most hogy kioktattál esetleg válaszolnál a kérdésemre?

2013. aug. 30. 21:34
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. aug. 30. 21:35
 6/18 anonim ***** válasza:
Járj biciklivel, amennyit csak tudsz. Egyrészt megpróbálhatod kinevelni a forgalomtól való félelmet magadból, másrészt legalább a KRESZ-t gyakorolod. Az első állítás csak akkor nem működik, ha kifejezetten a sebességtől vagy a kezedben levő erőtől vagy beparázva, de általában nem ez szokott lenni a helyzet, hanem csak simán be vannak tojva a fiatalok attól, hogy máshogy látják a közlekedést.
2013. aug. 30. 21:36
 7/18 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok, a fiamat vinném én kezelésre ami 30 km-re van. Szükséges lenne mivel férjem nem tud mindig elvinni mivel dolgozik, a busz nagyon ritkán jár, igy a kezelések feléről lemaradnánk.eddig nem volt baj, nem félek a sebességtöl, vezettem már igaz csak falun, de nem éreztem semmi hasonlót.
2013. aug. 30. 21:47
 8/18 anonim ***** válasza:
kepes lennel kockaztatni a fiad eletet?
2013. aug. 30. 22:53
 9/18 anonim ***** válasza:
Meg kell tanulnod legyőzni a pánikot, megnyugodni, koncentrálni a feladatodra és utána menni fog. Magyarán, önkontroll. Amíg ezt nem tanulod meg,addig veszélyes lehetsz önmagadra és másokra is az utakon, de szerintem le sem fogsz tudni vizsgázni így.
2013. aug. 30. 23:04
 10/18 anonim ***** válasza:
Gyakorolni,gyakorolni,gyakorolni! Menni fog hidd el. Muszáj lesz..
2013. aug. 31. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!