Mit tegyek, terror az utakon?
Eddig nem volt gond, nem féltem se ha hátul ültem, se ha az anyos ülésen. Kb 2-3 hete viszont halál félelmem van.ebbe csak az a gáz hogy most tanulok jogsira. Nem történt semmi baleset,nem értem miért jött elő ez a pánik szerű dolog. Valahogy ugy érzem nem menne a vezetés se...
Egyáltalán van értelme igy folytatni a tanulást? Lehet ( vagy inkább biztos?) Hogy az utakon is majd bepánikolok?
Csak akkor félsz ha nő vezet?
Mert akkor én is félek.
Mi ebben a terror? Ki terrorizál kit? Tisztában vagy a szavak jelentésével, vagy csak egymás után írod azokat, mint a bulvár lapokban?
Terror:
- Rémuralom.
- Erőszak, erőszakos cselekedet vagy eljárás.
- Megfélelmlítés (testi erővel, érzelmi vagy erkölcsi kényszerítéssel.)
Még valami: Ha félsz az úton, akkor ne vezess, hidd el mindenki jobban jár! A megmaradt pénzből sok buszbérletet lehet venni!
Tényleg: miért érzi mindenki kötelezettségnek, hogy jogosítványt szerezzen? Te is tök jól kibírtad nélküle legalább 17 évig, és van aki kibírja élete végéig, főként ha alkalmatlan.
1: én vagyok a nő, a férjem jol vezet.
2: Bocsánat a hibás szó miatt,de most hogy kioktattál esetleg válaszolnál a kérdésemre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!