Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Forgalomból most buktam meg...

Forgalomból most buktam meg harmadjára. Nagyon ciki? 18/L

Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 16:01
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Szia!!! szerintem egyáltalán nem ciki!! Olyankor mindinki nagyon izgul..nekem van egy ismim akit sajna meghuztak 5re is..:(( és nagyon sokszor nem az ö hibája miatt...persze tökéletesen senki nem vezet..de azért én megnézném a vizsgabiztosokat hogyan vezetnek ök ilyen szituba....én is most megyek majd jövö héten másodszor..
2009. nov. 4. 10:03
 22/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem annó az oktatóm azt mondta hogy csak nyugodtan vezessek,és öszpontosítsak a feladatra ne a vizsgára és a vizsgabiztosra:-)És próbáljak meg előre gondolkodni,az utcák elején nézni a táblákat(sebességkorlátozás,egyirányú út),kezdőként én is sokat forgattam a könyvet és figyeltem a szituációkat:-)

2009. nov. 7. 11:19
 23/26 anonim válasza:
Szio!! én is holnap megyek harmadjára...már nagyon remélem hogy meg lesz ...szerintem nem ciki..nagyon sok függ a helyzettöl is...
2009. nov. 25. 12:58
 24/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. nekem azóta már meglett.:D negyedjére.:D
2009. nov. 26. 21:06
 25/26 anonim válasza:
Akkor gratula....vezess óvatosan, nekem se lett meg 3szorra...remélem már legközelebb meg lesz....:))
2009. dec. 1. 00:06
 26/26 anonim ***** válasza:
En 2 het mulva megyek negyedjere:( mar elore felek hogy megint mi lesz az az egy darab hiba amin megbuktatnak
2015. jan. 25. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!