Forgalomból most buktam meg harmadjára. Nagyon ciki? 18/L
Nyugi, fog az menni, ne vegye el a kedved, én amikor megbuktam augusztus 31 - én nagyon szomorú voltam, de rájöttem, hogy ha félek tőle, akkor tuti megbukok, ezért úgy vezettem, mintha se oktató, se vizsgabiztos se lenne ott. (még sikeresen anyáztam is véletlenül mert egy autós nem volt hajlandó elindulni, pedig elsőbbsége volt...)
Szerintem csak bátran:)
Én harmadszorra mentem át. Mindkét alkalommal a parkolás miatt buktam meg, a többi mind jó volt. Azóta már a parkolás is sokkal jobban megy, igaz igyekszem minidg oylna helyet keresni, ahova könnyen be tudok állni:)
Nem kell elkeseredni, gyakorlás kérdése az egész. Amikor megkapjuk a jogsit, egyikünk sem tud még igazán vezetni. Nagyon nagyon sok gyakorlás kell hozzá. És az az igazi gyakorlás amikor egyedül mész. Én kb 1 éve vezetek egyedül, sokat fejlődtem, én is érzem és mások is látják.
Szóvla nem kell elkeseredni, menni fog, próbálj úgy csinálni, mintha ott se lenne a vizsgabiztos. Úgy könnyebb lesz.
Nagy kalappal a következőhöz!
Elhiszem, hogy izgulsz, de akkor is gáz!
Én átmentem mindenből elsőre, képzeld én is izgultam!!
Ez egy jel, hogy nem való neked az autó. Nem mindenki alkalmas a vezetésre, ezt érezni kell. Ebben a helyzetben még segít az oktató, és megakadályozza, hogy súlyos balesetet okozz, de ha megkapod a jogsit(és az a tapasztalatom, hogy akkor is megadják, ha nagy nehezen, de összejön a dolog), akkor már magadra leszel utalva, és a "nem adtam meg az elsőbbséget" akár a te, az utasaid, és a másik autó utasainak az életébe kerülhet.
Nem is értem, miért erőltetik a vizsgát azok, akiknek ennyire nem megy az egész. Én max 2 vizsgát engedélyeznék, utána kötelezném a tanulót, hogy járja újra az iskolát.
Egyet értek az előttem szólóval!
Éles helyzetben mit csinálsz? Nincs ott az oktató aki helyetted figyel és esetleg belelép a fékbe.
Van egy ismerősöm Pav-ra is elküldték, utána sem sikerült a következő forgalmi vizsgája, negy tudom, hányadszorra ment, akkor már könyörületvből adták meg neki, de látnátok, hogy vezet! Borzalmas.
Én is két esélyt adnék, abban benne van az izgulás is.
Na! Na! Mi az, hogy csak a tanulók tartják be a szabályt?
Ez nem igaz! Már csak azért sem mert városban 50 a megengedett, akkor miért mennek a tanulók 35-40-el? Óra szerint! De nagy részt az oktató a hibás. Sőt, tegnap már a zebrán voltam, de a tanuló nem állt meg! Holott mit kell ilyenkor csinálni? Annyira koncetrált, hogy hol a kocsi orra, hogy észre sem vette a külvilágot! Annyira tartják be a szabályokat, hogy eddig egy tanuló sem engedett át a zebrán! Sőt nem is úgy közelítette meg, hogy megtudjon állni. Szerintem hagyjuk, ha fáj az igazság, akkor vígasztaltasd magad a hasonszőrűek körében! Akkor is ciki vagy!!! :DDDD
A másik részt pedig én pl. minden szabályt betartok pedig 12 éve van jogsim! Nem tötymörgök, de sportosan és dinamikusan vezetek. Nekem nagyon jó oktatóm volt és szerintem neki (is) köszönhetem, hogy így vezetek.
A véleményem az, hogy bizonyos emberek akárhány óra után sem tudnak vezetni és sajnos kint vannak a forgalomban!
Tegnap déli vagyok.
Persze igazad van abban, hogy sokan nem tartják be a szabályokat. Én a kivételek közé tartozok. :P Még sem ragasztom az autómra a "Fair vezetőt". Nekem a halálom a telefonálás, a tötymörgés és az index hiánya. Ja, meg a döcögös indulás után az "én meg mutatom" viselkedés, leelőz 70-el? Záróvonalon? Kanyarodó sávban? Nagy dicsőség! De bazze ilyenkor nincs rendőr a láthatáron!
Én egy megyeszékhelyen lakok és elég nagy a forgalom, de a tanulókat utálom. Én is voltam tanuló és mint írtam nekem jó oktatóm volt! A mai napig dicsérem, hogy dinamikusnak tanított. Ezek a mai tanulók sokat szarakodnak, de ezt is írtam, hogy szerintem ez nagy részben az oktatók hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!