Forgalmi vizsga után hogyan tovább?
Az oktatóm nem mondta el elég pontosan... meg van az elsősegélyvizsgám, de semmilyen más papírom nincs. Valami vizsgalapról beszélt, de azt a felügyeletnél kell kikérni (ahol vizsgázta) és úgy elvinni azt az okmányirodába?
Mert a vizsga után sem kaptam semmi papírt, csak vissza a személyimet.
Akkor hogy is van ez?
Nekem nem kellett semmi kérelmet kitölteni, hanem személyesen nekem kellett bemennem a vizsgaigazolásért, mondván, hogy én közelebb lakok az NKH megyei központjának városához csak, hogy nekem így le kellett tekernem biciklivel 20 km-t, mert ugye közelebb van, de nincsen busz. Szemét egy világ.
Nah, de vissza térve a témára, az Okmányirodába vinned kell 4000 ft-ot bankkártyán vagy kp-ban (én a kártyát javaslom, azonnal tudsz fizetni, még a kp-val még ott kell matyiznod egy ideig a járási hivatalban), a vizsgaigazolást, elsősegély kártyát és orvosi alkalmasságit. Ott beülsz a fülkébe, készítenek egy képet, elkérik az aláírásod és már meg is vagy, 1 hónap max. mire kiküldik. Ajánlva megy a levél, így ha az nap nem veszed fel, mikor a postás hozza akkor még a Postára is be kell menned átvenni a jogsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!