Átmennék másodszorra a forgalmin, ha csak egy hónapra a bukás után lenne a vizsga?
Tapasztalataim szerint ez attól is függ hol vizsgázol.
Debrecenben simán megér egy próbát, én már 2 hétre rá újra mentem :D 50 percig hibátlanul vezetni nagy százalékban szerencse kérdése, arra jön még hogy mennyire izgulsz, a tudás szint ami szükséges csak alig számít...
Kisebb településeken teljesen más a vizsgáztatás rendszere ha nem sikerül akkor több is kellhet mert tényleg a tudás a gond.
Ezt inkább te tudod megítélni. Számít hogy min buktál el, és hogy jogosnak érzed-e :D
1.! Ilyen nincs! Nem kell a vizsgák között pót órákat venni, viszont ajánlatos.
2.! Teljesen igazad van. Nekem az utolsó vizsgán szerencsém volt, nem volt váratlan helyzet, vasúti átjáró, emelkedő, országúti, parkolások csendes helyen vtak, mentő se ment. Könnyű út volt.
Én harmadjára mentem át 4 hibavonallal, utolsó 2 vizsga között 10 órát vezettem, tudom sok, de sokat fejlődtem az a 10 óra alatt, mint előtte 40 órában.
Előző: azért gondolom így, mert alapdolgokat elrontok, ha csak kivsit is lankad a figyelmem. Amint jön egy hiba, utána sorra jön a többi is. Az oktató szerintem jó, más tanulók szerint is az. A szünet meg azért lenne, mert nyaralni fogok.
Amúgy köszi az ediggi válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!