Amikor autóba ültök minden egyes alkalommal ellenőrzitek azokat a műszaki dolgokat, amiket annak idején vizsgán kellett?
Figyelt kérdés
Tehát világítás, kormány holtjáték, ilyesmikre gondolok. Szinte senkit nem látok, aki ezeket végignézné.2013. aug. 15. 18:50
11/15 anonim válasza:
nem árt. nem te lennél az első akinek a kocsija alá befekszik egy részeg az eső elől. de ha felelőséggel tartod a kocsit nem sok mindent kell. mondjuk a kerekeket és aa féket nem árt.
12/15 A kérdező kommentje:
Ma este sétáltam egyet a környéken. Kb fél óra alatt 5 olyan kocsit láttam, aminek csak az egyik oldali fényszórója világított menet közben. Őket nem zavarja?
2013. aug. 15. 21:22
13/15 nemethlajoss válasza:
Szerintem a fékeket minden egyes induláskor érdemes kipróbálni, illetve egyszer jártam úgy, hogy útközben eleredt az eső, és akkor derült ki hogy az ablaktörlő gumik használhatatlanok. Na az elég kellemetlen, úgyhogy azóta azokat is sűrűn megnézem.
14/15 anonim válasza:
Nekem egy régi 1.3-as Swiftem van amin szinte minden rossz, nem lenne időm végig ellenőrizgetni mindent, ezért ráhagyom. Majd a roncs telepen ellenőrzi aki akarja.
15/15 anonim válasza:
Kerekekre ránézek, mikor kiállok, a kiállással együtt az index és a fék is megvan. Ja, és a kormányt kiveszem kormányzárból, vagyis a kormány holtjátéka is megvan :)
A világítást nem ellenőrzöm, mert két külön körön van, vagyis ha kiég egy izzó vagy biztosíték, a másik kör még működik (bal vagy a jobb), kvázi mindig lesz működő lámpa a kocsi elején és hátulján. Este, amikor meg sötét van, úgyis észreveszem... A rendőr meg nem szólhat, mert már olyanok ezek a kocsik, hogy a fél elejét le kell bontani egy izzócseréhez, vagyis szó nélkül el kell engedniük, ha leállítanak, mert kiégett. Ilyenkor akár vészvillogóval is hazamehetsz, ha nagy a sötétség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!